Η Πιπίνα Κουμάντου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 02/07/2019 14:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/07/2019 14:34
Για τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας αλλά και τις ελλείψεις, που έχει το Νοσοκομείο Καλαμάτας, συζήτησαν η υποψήφια βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατίας, Πιπίνα Κουμάντου και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος.
Κατά την επίσκεψή της, η κυρία Κουμάντου ανέφερε ότι «Είναι άμεσος στόχος η αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με αξιοκρατικά επιλεγμένες διοικήσεις και η κάλυψη των τραγικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής».
Επιτακτική είναι και η ανάγκη για προσθήκη νευροχειρουργικής ειδικότητας στο Νοσοκομείο της πόλης, ώστε τα περιστατικά να μην βγαίνουν εκτός Νομού για να νοσηλευτούν και ταυτόχρονα να επεκταθούν οι όροφοι του κτηρίου ώστε να αποσυμφορηθούν οι ήδη υπάρχοντες.
Η κυρία Κουμάντου επεσήμανε την σπουδαιότητα της πρόληψης, για την οποία έχει δημιουργηθεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων από τη Νέα Δημοκρατία.
«Η Υγεία που θέλει η ΝΔ είναι μια υγεία στην υπηρεσία του πολίτη, που σέβεται τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Πρέπει, όμως, να ρίξουμε βάρος και στην πρόληψη μέσω του οικογενειακού γιατρού για να μην καταλήγουν τα απλά περιστατικά στα ‘’Επείγοντα’’ αλλά να αντιμετωπίζονται στο σπίτι».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις