Η Τόλμη 1η στην ετήσια Ranking List 2017 της Περιφέρειας

Πρώτη Δημοσίευση: 10/03/2018 09:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/03/2018 09:08
Το 2017 η Τόλμη συμμετείχε σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες εντός της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος (Καλαμάτα) καθώς και σε αγώνες των Περιφερειών Κρήτης (Χανιά), Ιονίου (Κέρκυρα, Λευκάδα) και Πατραϊκού – Κορινθιακού (Πάτρα).
Συνολικά για την αγωνιστική δραστηριότητα του 2017 η Ομάδα «ταξίδεψε» περισσότερα από 1.300ν.μ. και η συνολική διάρκεια των πλεύσεων υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τις 320 ώρες και παρουσίασε μια εκ των υψηλότερων δραστηριοτήτων πανελλαδικώς, εξαιρουμένων των σκαφών του Σαρωνικού.
Η συνολική δραστηριότητα του σκάφους και η απόδοσή του στις ιστιοδρομίες που έλαβε μέρος, το κατέταξαν 1ο στην ετήσια βαθμολογία δραστηριότητας (Ranking List) της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος για το 2017.
Η βράβευση των πρωταθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο κεντρικό αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στον θεσμό η συγκεκριμένη διάκριση για την Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδος επιτυγχάνεται από ένα αμιγώς ερασιτεχνικό σκάφος.
Κυβερνήτης του σκάφους ήταν ο Γιάννης Σαραντόπουλος και πλήρωμα οι Μάρθα Σινάπη, Κώστας Λημνιός, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Βίκυ Κουφού, Έφη Δελικούρα, Κυριάκος Μπρέγιαννης, Γεώργιος Γεωργούλης, Κώστας Χατζηαγάπογλου και Αθανάσιος Νακόπουλος.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις