Ιπποδρομίες και άλλες εκδηλώσεις στο Πλατύ για το Δεκαπενταύγουστο

Πρώτη Δημοσίευση: 13/08/2017 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/08/2017 08:55
Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο διοργανώνονται ιπποδρομίες στο Πλατύ, με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θα τρέξουν 12 ίπποι καθαρόαιμοι, προερχόμενοι από την περιοχή και την ευρύτερη περιφέρεια της Μεσσηνίας, καθώς και από τη Λακωνία και το Μεσολόγγι.
Τους ιππικούς αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Φιλίππων Πελοποννήσου, με ώρα ενάρξεως 18.15. Ο Δήμος Καλαμάτας έχει θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση και θα συνδράμει οικονομικά και με την παροχή προσωπικού και μέσων για την προετοιμασία και διενέργειά της. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά, που τη διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατέος με τον ΠΑΣ Ατρόμητος Πλατέος, με άφθονη μπύρα και γουρνοπούλα.
Εκδηλώσεις, όμως, θα πραγματοποιηθούν και πριν από την εορτή, καθώς το βράδυ της 14ης Αυγούστου και ώρα 20.00 θα γίνει η περιφορά της ιερής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις οδούς του Πλατέος.
Επίσης, αύριο Κυριακή και ώρα 20.30 θα παρουσιασθεί η ψυχαγωγική, διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, «Ένα μπαούλο θέατρο».


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις