Κάλεσμα στήριξης στη σημερινή πορεία στην Καλαμάτα για την Παλαιστίνη

Πρώτη Δημοσίευση: 31/07/2014 11:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/07/2014 11:03
Με τη χερσαία επίθεση που εξαπέλυσε το κράτος - τρομοκράτης Ισραήλ στη Γάζα, τους συνεχείς βομβαρδισμούς αμάχων και υποδομών, ξεδιπλώνεται ένα σχέδιο εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού με διαστάσεις γενοκτονίας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει σταθερά την ισραηλινή βαρβαρότητα σε βάρος των Παλαιστινίων.
Συγκλονισμένη η ανθρωπότητα παρακολουθεί τη νέα πολεμική εκστρατεία σε βάρος ενός λαού χτυπημένου από ένα ρατσιστικό καθεστώς διακρίσεων τύπου απαρτχάιντ και μια διαρκή και σκληρή καταστολή.
Το διεθνές κύμα αλληλεγγύης και η απαίτηση να σταματήσει άμεσα η δολοφονική εκστρατεία σε βάρος των Παλαιστινίων είναι αναγκαίο να δυναμώσει και να γίνει υπόθεση κάθε ανθρώπου, κάθε οργάνωσης και κινήματος.
Αυτό που αποθρασύνει το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ είναι η στήριξη και συνενοχή των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και Ε.Ε., αλλά και των διεφθαρμένων αραβικών καθεστώτων, όπως αυτό των δικτατόρων της Αιγύπτου και των βασιλιάδων της Σ. Αραβίας που φοβούνται όσο τίποτα άλλο την αγωνιστικότητα, το ελεύθερο και εξεγερτικό πνεύμα των Παλαιστινίων.
Η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με προκλητικό τρόπο αυτή τη βαρβαρότητα, δείχνοντας ότι η συμμαχία της άρχουσας τάξης με την ευρωπαϊκή είναι ενάντια σε κάθε λαό και τα δικαιώματά του. Δεν είναι τυχαία η στήριξη που δίνουν στο Ισραήλ οι δήμιοι του λαού στην Ελλάδα, ακόμα και οι δεδηλωμένοι ακροδεξιοί αντισημίτες και αρνητές του Ολοκαυτώματος.
Ο άνισος αγώνας των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους στη ζωή και την ανεξαρτησία είναι αγώνας που πρέπει στηριχτεί από τον καθένα που ασφυκτιά από τη βαρβαρότητα του δίκιου του ισχυρότερου, από το σκοτεινό κόσμο του κεφαλαίου όπου το κέρδος και η μοιρασιά σφαιρών επιρροής έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους.
-Στηρίζουμε τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ζωή, ελευθερία, ανεξαρτησία
-Να σταματήσει άμεσα ο αποκλεισμός της Γάζας
-Να τερματιστεί η ισραηλινή επίθεση
-Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις με το τρομο-κράτος του Ισραήλ
-Να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ
-Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Συμμετέχουμε - στηρίζουμε την πορεία που διαργανώνει η Αντιφασιστική Κίνηση σε συνεργασία με την ΕΡΑ Καλαμάτας σήμερα Πέμπτη 31/7, στις 8.00 μ.μ., από την Κεντρική Πλατεία (σιντριβάνι) μέχρι το Λιμάνι.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις