Κέντρο Νέων Καλαμάτας: Ελάτε να γιορτάσουμε με ένα μοναδικό πάρτι!

Πρώτη Δημοσίευση: 09/04/2019 09:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/04/2019 09:57
Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας έπειτα από 10 χρόνια λειτουργίας, με το μεράκι και τη στήριξη των εθελοντών και των μελών του, έχει κατορθώσει να λειτουργεί ως μία ανεξάρτητη εθελοντική δομή, προωθώντας το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της δημιουργίας και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για φορείς και ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.
Ο εορτασμός, λοιπόν, των 10 χρόνων του είναι αφιερωμένος στην ψυχή του, στους εθελοντές, τους ντόπιους και από το εξωτερικό, που πιστεύουν στο όραμα και στηρίζουν τη λειτουργία του, δίνουν ζωή και νόημα στις δράσεις του, το εξελίσσουν ώστε να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο, πιο δυνατό και να μπορεί να προσφέρει το καλύτερο στους ανθρώπους της πόλης μας.
Ο εορτασμός, όμως, είναι διπλός, καθώς το 2008 γεννήθηκε ο οργανισμός νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων, με στόχο την ενεργή υποστήριξη των νέων, μέσα από τη διοργάνωση εκπαιδευτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, ενημερωτικών και άλλων δραστηριοτήτων, και τη δημιουργία δομών για τους νέους.
«Ελάτε, λοιπόν, να γιορτάσουμε διπλά όλοι μαζί με ένα μοναδικό πάρτι, γεμάτο μουσική, χορό, δύο υπέροχες τούρτες γενεθλίων, μπαλόνια και πολλές πολλές εκπλήξεις! Σας περιμένουμε για να μοιραστείτε τη χαρά μας την Παρασκευή, 12 Απριλίου, στις 21.00, στο χώρο μας, Πλατεία Όθωνος 10» αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις