Καθησύχασε τους παίκτες της Καλαμάτας ο Σταματογιαννόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 11/01/2018 08:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/01/2018 08:33
Στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, η Γενική Συνέλευση της Καλαμάτας και μετά τον διοικητικο-απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της επόμενης διετίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του ΠΣ Η Καλαμάτα (όλες οι λεπτομέρειες στην διπλανή προκήρυξη), ενώ υπάρχει δυνατότητα επανεγγραφής με την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων της συνδρομής τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και λίγο πριν την έναρξη της ΓΣ.
Οι υποψηφιότητες για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο (θα εκλεγούν και 3 αναπληρωματικοί) θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρεις μέρες νωρίτερα από την 20η Γενάρη.
Στο μεταξύ συμπληρώνεται το σχήμα που ετοιμάζει ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος είναι έτοιμος να πάρει την σκυτάλη των διοικητικο-οικονομικών βαρών από τον Σταύρο Παπαδόπουλο, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει σκοπό να αναλάβει επίσημη θέση στο ΔΣ, παραμένοντας επικεφαλής του Πανθουριακού –κάτι που προφανώς ανοίγει και δρόμο συνεργασίας των δύο ομάδων.
Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, ο οποίος προορίζεται για πρόεδρος στο επόμενο ΔΣ, έκανε χθες μια κρίσιμη παρέμβαση, επισκεπτόμενος στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, προκειμένου να τους καθησυχάσει και να διαβεβαιώσει ότι οι στόχοι και επομένως οι υποστηρικτικές κινήσεις θα παραμείνουν σε πλαίσιο πρωταγωνιστικό.
Ήταν μια απαραίτητη κίνηση που θα βοηθήσει να προσηλωθούν οι ποδοσφαιριστές στον κυριακάτικο δύσκολο αγώνα στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαϊκή, αν και ήδη η ομάδα μετράει αγωνιστικές πληγές. Τσατσόπουλος, Τσεμπερίδης, Ορ. Νικολόπουλος αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν για την Καλαμάτα και το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα με τον Γουερέ, ο οποίος έχει επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό, ενώ εξαιτίας οικογενειακού θέματα, ανάλογο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει ο Κουρέλλας, καθώς και για δικούς του λόγους ο Βασιλόπουλος.
Μέσα σε όλα προέκυψε και πειθαρχικό θέμα με τον Τσουλάκο, ο οποίος πιθανότατα θα αποκλειστεί από την αποστολή της Κυριακής και στη συνέχεια θα βρεθεί σε αναζήτηση άλλης ομάδας.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού υπό τις οδηγίες του Τάκη Δρούγα και την επίβλεψη του Έλβιο Μάνα, οι οποίο θα καθοδηγήσουν την Μαύρη Θύελλα στο κυριακάτικο ματς και δεν αποκλείεται και στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.  
Χ.Ε.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις