Και επίσημα υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας η Μαρία Οικονομάκου

Πρώτη Δημοσίευση: 12/11/2018 18:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/12/2018 12:02
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Μαρία Οικονομάκου, που είχε δηλώσει στο «Θάρρος» ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Καλαμάτας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Αμετακίνητα συνεπής στη δέσμευσή μου για κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας, ανακοινώνω σήμερα προς όλους τους συνδημότες μου το όνομα του συνδυασμού μας: «Καλαμάτα, ΞΕΚΙΝΑΜΕ».
Σε αυτή την προσπάθεια απευθύνομαι και αγκαλιάζω όλους τους Καλαματιανούς, πέρα και έξω από κομματικές ταμπέλες και πρόσημα, μακριά από διαχωρισμούς και πολιτικές αντιπαλότητες.
Η Καλαμάτα έχει ανάγκη όλους τους δημότες της και αυτή την ανάγκη υπηρετώ, χρόνια τώρα, με συνέπεια, πείσμα και δύναμη.
Είμαι αυτή, όπως με ξέρετε.
Σε λίγο θα μπορώ να σας ανακοινώσω και τις ομάδες εργασίας μας, το έμβλημα και το λογότυπο του συνδυασμού μας και, βέβαια, τις γενικές γραμμές του σχεδίου μας για την πόλη και τους ανθρώπους της.
Στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας, που θέλω να έχω προσωπικά με καθέναν, σας γνωρίζω ότι από τον επόμενο μήνα θα λειτουργεί ο προσωρινός χώρος συγκέντρωσης του συνδυασμού μας στην οδό Μακεδονίας 9, 2ος όροφος, όπου θα βρίσκομαι κάθε Τετάρτη απόγευμα.
Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα μιας πρώτης επαφής και γνωριμίας μας, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώμες για τα δημοτικά πράγματα που μας ενδιαφέρουν, ιεραρχώντας προτεραιότητες για τη νέα δημοτική μας αρχή και συνδιαμορφώνοντας, με τον τρόπο αυτό, ιδιαίτερες πτυχές του εκλογικού μας προγράμματος.
Όλες και όλοι μας θέλουμε και οραματιζόμαστε έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, φιλικό, με απαντήσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Ένα Δήμο με ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του. Ένα Δήμο της αλληλεγγύης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.
Ένα Δήμο ελκυστικό στους επισκέπτες του. Καλαμάτα, ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Μαρία Ηλ. Οικονομάκου
Υποψήφια Δήμαρχος ΚαλαμάταςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις