Καλή κλήρωση για την Καλαμάτα '80 - Με τον Κύζικο Νέας Περάμου στη Γ΄ φάση του Κυπέλλου

Πρώτη Δημοσίευση: 19/12/2012 11:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/12/2012 11:09

 

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου βόλεϊ Ελλάδος, εκεί όπου θα βρίσκεται η Καλαμάτα 80, μετά την πρόσφατη επικράτησή της επί της Φιλίας Περάματος. Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για το Καλαματιανό Σωματείο, που θα βρει στο δρόμο του μια ομάδα η οποία είναι στις δυνατότητές του. Ο λόγος για τον Κύζικο Νέας Περάμου, τον οποίο θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου έχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους του, που μπορούν να ωθήσουν την ομάδα στη νίκη – πρόκριση στους 20 του θεσμού.

 

Βεβαίως το έργο της Καλαμάτα 80 δε θα είναι εύκολο, αφού ο Κύζικος κατέχει την πρώτη θέση στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΠΕ Δυτικής Αττικής, έχοντας αφήσει πίσω του τόσο τη Φιλία Περάματος, όσο και τον Πανιώνιο, αλλά και τα Ναυπηγία, ωστόσο στην καλή της ημέρα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του συγκεκριμένου αντιπάλου.

 


Τη δεδομένη χρονική στιγμή ωστόσο το μυαλό των παικτών του κ. Κουλιέρη δεν είναι στο ματς του Κυπέλλου, αλλά σ’ αυτό που θα διεξαχθεί στις 22 του μήνα στο Αίγιο με αντίπαλο τη Δόξα για το Περιφερειακό πρωτάθλημα και στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τριπόντου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις