Καλαμάτα: Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!

Πρώτη Δημοσίευση: 06/10/2018 10:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/10/2018 10:17
Για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η Καλαμάτα, που είχε κερδίσει την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας την Ένωση Λέρνας, θα υποδεχθεί αύριο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Αστέρα Βλαχιώτη. Για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος οι υπεύθυνοι της ομάδας απευθύνουν θερμό κάλεσμα στους φιλάθλους, με σύνθημα «Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!», ενώ η ανακοίνωση συνεχίζει: 
«Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Η αγαπημένη μας ομάδα, η θρυλική Μαύρη Θύελλα δίνει την Κυριακή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ξεκινήσαμε νικηφόρα τη σεζόν και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Όλοι μαζί, κόσμος, παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Μια γροθιά!
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να φωνάξουμε, να τραγουδήσουμε και να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας. Να της δώσουμε ώθηση για μια ακόμη νίκη, να την σπρώξουμε στο δεύτερο βήμα προς το μεγάλο στόχο της ανόδου.
Ελάτε όλοι να ενισχύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Να σας νοιώσουν δίπλα τους, συνοδοιπόρους στην φετινή προσπάθεια.
Η Κυριακή ανήκει σε εσάς και στην ομάδα.
Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!»!
 
Τα εισιτήρια 
Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα”, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής  απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο στάδιο Μεσσηνιακού την Κυριακή 7/10/18 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
-Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ (Δυτική κερκίδα), 10€ (Νότια κερκίδα).
-Κατά τις ώρες του αγώνα θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά προϊόντων της ομάδας.
  
Ανακοίνωση για τα ραδιοτηλεοπτικά 
Ο ΠΣ Η Καλαμάτα κάνει γνωστό πως σύμφωνα με τον ΚΑΠ και τις διατάξεις της ΕΠΟ δεν επιτρέπεται η ραδιοτηλεοπτική μετάδοση των αγώνων ή στιγμιοτύπων χωρίς την έγγραφη άδεια από την ΕΠΟ και υπογεγραμμένη σύμβαση παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων από τον ΠΣ “Η Καλαμάτα”.
Ως εκ τούτου δεν θα επιτραπεί η είσοδος ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων στο γήπεδο χωρίς τις παραπάνω άδειες.
Επίσης, υπενθυμίζεται πως για την είσοδο Δημοσιογράφων απαιτείται η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας ΕΣΗΕΠΗΝ, ΠΣΑΤ ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης ή Διαπίστευσης που εκδίδει ο ΠΣ Η Καλαμάτα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις