Καλαμάτα: Προφυλακίσθηκε ο 43χρονος για το βιασμό επί 3 χρόνια της ανήλικης κόρης του

Πρώτη Δημοσίευση: 07/05/2019 08:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/05/2019 08:20
Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του, ο 43χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια της κόρης του και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα κρατηθεί.
Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στον 43χρονο είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και σε ανήλικη που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη με την επιβαρυντική περίσταση ότι ο δράστης είναι πατέρας του θύματος, αιμομιξία τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση από δράστη που του είχε ανατεθεί η επίβλεψη της ανήλικης, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε τις ημέρες του Πάσχα η 16χρονη σήμερα κοπέλα, ο εφιάλτης από τον ίδιο της τον πατέρα ξεκίνησε όταν ήταν 13 ετών. Μονίμως ο 43χρονος ασελγούσε και βίαζε το κορμί και την ψυχή της, διασφαλίζοντας ότι το κορίτσι δε θα μιλήσει και απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην υπόλοιπη οικογένεια.
Μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, καθώς και ότι στα μέσα Απριλίου ο 43χρονος αποπειράθηκε να ασελγήσει και σε ανήλικη φίλη της κόρης του.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις