ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821: Δρόμοι Ελευθερίας παρουσιάστηκε με επιτυχία στην έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧPO 2019»

Πρώτη Δημοσίευση: 16/11/2019 11:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/11/2019 11:44
Στο πλαίσιο των δράσεων διάχυσης του Προγράμματος «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας», το έργο παρουσιάστηκε με επιτυχία στην έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧPO 2019», από τον  Επιστημονικό Υπεύθυνο, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,  κ. Νικόλαο Ζαχαριά, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στις 17:30 μ.μ. στο κτήριο ΓΕΑ ΑΕ της Βι.Πε. Τρίπολης. 
Αναλυτικότερα, η ομιλία του με θέμα «Το Εμπορικό Σήμα και οι Οικονομικές Προεκτάσεις του ‘1821’ για την Πελοπόννησο και τη Χώρα», που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ενότητας των ενημερωτικών ομιλιών «Εναλλακτική Πελοπόννησος»,  παρουσίασε στο κοινό το εμπορικό σήμα «branding» που θα χρησιμοποιήσουν  Επιχειρήσεις και  Παραγωγικοί Φορείς του Δήμου Καλαμάτας συμμετέχοντες στις δράσεις για το Μάρτιο του 2020, καθώς και τη δομή του έργου, την ερευνητική κοινοπραξία, την πορεία των δράσεων ως σήμερα και τη δημιουργία του ενιαίου ημερολογίου εκδηλώσεων για το Μάρτιο του 2020. 
Το Πρόγραμμα «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821- Δρόμοι Ελευθερίας» αποτελεί έργο που υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και ενταγμένο στην Δράση «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ». Το Πρόγραμμα αποτελεί σύμπραξη τριών φορέων: του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (συντονιστής) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» και της κινηματογραφικής εταιρείας «VIEWMASTER Films A.E.».
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις