Καλύτερο golf resort στην Ευρώπη ανακηρύχτηκε η Costa Navarino

Πρώτη Δημοσίευση: 19/11/2016 15:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/11/2016 15:53
Την εξαιρετικά σημαντική διάκριση European Golf Resort of the Year 2017 έλαβε η Costa Navarino στα βραβεία που απονεμήθηκαν από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO), σε ειδική τελετή προχθές στην Πάλμα της Ισπανίας.
Για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου European Golf Resort of the Year ψήφισαν πάνω από 640 ειδικευμένοι στον γκολφικό τουρισμό Tour Operators, μέλη της IAGTO από 61 χώρες. 
Να σημειωθεί πως η Ένωση ιδρύθηκε το 1997 και αριθμεί 2.516 διαπιστευμένα μέλη από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού – ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, αεροπορικές εταιρείες κ.ά. -  σε 96 χώρες.
Τα δύο signature γήπεδα γκολφ 18 οπών της Costa Navarino βρίσκονται σε ένα εκπληκτικό τοπίο, ανάμεσα σε ελαιώνες, με θέα το γαλάζιο του Ιονίου. Το The Dunes Course, σχεδιασμένο από το Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή του US Masters και αρχηγό της ομάδας Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design, βρίσκεται σε ένα ποικιλόμορφο φυσικό περιβάλλον, με εκπληκτική θέα στον ποταμό Σελλά και το Ιόνιο πέλαγος, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών.
Στο The Bay Course, σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., οι λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων δοκιμάζουν τις ικανότητές τους, ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στους λόφους και τους ελαιώνες με θέα στη θάλασσα και στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου.
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. – Costa Navarino, ανακοίνωσε: «Είμαστε χαρούμενοι και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης tour operators μας απένειμαν την πιο σημαντική διάκριση για γήπεδα γκολφ στην Ευρώπη. Η τοποθεσία, ο σχεδιασμός των γηπέδων γκολφ και οι κλιματολογικές συνθήκες καθιστούν την Costa Navarino ένα κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του γκολφ. Παράλληλα, η Costa Navarino αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές προσφέροντας, πέρα από το εξαιρετικό γκολφ, μια πληθώρα από αυθεντικές εμπειρίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής».
Και τα δύο γήπεδα έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις ως “Best Newcomers” το 2014 και “Best Service” το 2015 στο πλαίσιο του θεσμού “World of Leading Golf”.
Με εύκολη πρόσβαση και ήπιο κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (μέσος όρος θερμοκρασίας 25°C), η Costa Navarino αποτελεί ευκαιρία απόδρασης για διακοπές όλες τις εποχές, ενώ εκτός από τα δύο signature γήπεδα γκολφ, προσφέρει μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων πέντε αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino.
Διαθέτει επιπλέον, το βραβευμένο Anazoe Spa, spa & κέντρο θαλασσοθεραπείας έκτασης 4.000 τ.μ., δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για τα παιδιά, όπως και μια ποικιλία χώρων γαστρονομίας, άθλησης και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

*Δείτε εδώ παλαιότερη συνέντευξη στο "Θάρρος" , σου σχεδιαστή των γηπέδων golf της Costa Navarino Erwin Langer


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις