Καταγγελία για προπηλακισμούς από Χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά μετά το μνημόσυνο στην Πηγάδα!

Πρώτη Δημοσίευση: 19/09/2017 19:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/09/2017 19:05
Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα στην Πηγάδα του Μελιγαλά τελέστηκε το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συνέβη ένα μεμονωμένο περιστατικό αποδοκιμασίας προς το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, όταν αυτός κατέθεσε στεφάνι.
Το συμβάν έληξε σύντομα στο χώρο της Πηγάδας με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, αλλά και με τη «φυγάδευση» αυτού που επιτέθηκε λεκτικά στο βουλευτή από την Αστυνομία. Φαίνεται, όμως, ότι δόθηκε συνέχεια λίγη ώρα αργότερα στο κέντρο του Μελιγαλά. Εκεί, όπως καταθέτει επώνυμα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το πρώην μέλος της Χ.Α. και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας σε προηγούμενες εκλογές, Γιάννης Ανδρουτσόπουλος, δύο μέλη της Χρυσής Αυγής από το «περιβάλλον» του Ηλία Κασιδιάρη μπήκαν σε καφετέρια όπου βρισκόταν με την παρέα του, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο αμέσως μετά το μνημόσυνο, και ζήτησαν το λόγο για το περιστατικό, προπηλακίζοντας παρευρισκόμενους αλλά και βιντεοσκοπώντας το.
Σύμφωνα δε, και με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε και μικροσυμπλοκή μέχρι να αποχωρήσουν…
Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Ανδρουτσόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Ημέρα τιμής και μνήμης των Ελλήνων σφαγιασθέντων από τους αναρχοκομμουνιστές στην πηγάδα του Μελιγαλά σήμερα και οι εισβολείς... νεοπατριώτες (ψευτοεθνικιστές), οι δήθεν υπερασπιστές της τιμής και της πατρίδας εξ Αθηνών ορμώμενοι, αντί να προσέλθουν να τιμήσουν το αίμα, ήρθαν να χύσουν και άλλο αίμα Ελλήνων στο Μελιγαλά. Ως φιλοξενούμενοι δε, μας προσέφεραν τελικά λύπη, αηδία, αποτροπιασμό, απέχθεια και ντροπή ως δώρα από αυτούς που τους έστειλαν, ως τάγμα εκκαθάρισης κατά των Ελλήνων, επειδή κατάλαβαν το τι πρεσβεύουν και αποχώρησαν. Ντροπή σας που για άλλη μια φορά αμαυρώσατε την ιερή ημέρα του Ελληνισμού. Τι εντύπωση έχουν οι ανιστόρητοι και ανισσόροποι, ότι εκεί είμαστε οι εχθροί του έθνους και ήρθαν να κάνουν εκκαθάριση, οι απελευθερωτές - υμνητές του σατανά και των μασώνων; Αλήθεια γιατί δεν κάνουν πρώτα εκκαθάριση... από τις γειτονιές που διαμένουν και τους έχουν πάρει στο κυνήγι οι άπλυτοι; Αλλά ξέρω, εκεί θέλει άντρες με ψυχή. Ήθελα όμως να ήξερα με ποιο δικαίωμα προσέρχονται αυτές οι πλέμπες σε έναν τόσο ιερό χώρο!!! Έχουν άραγε νεκρούς εκεί όπως εμείς; Με ποιο δικαίωμα προπηλακίζουν οι λακέδες τους απογόνους των Ηρώων του Μελιγαλά; Ποιος, αλήθεια, τους δίνει τις εντολές; Αλλά και τι, χτυπούν παιδιά; Ντροπή σας, άνανδροι φουσκοντενεκέδες, ντροπή σας εθνικιστές της κατσαρόλας, ντροπή σας, υποτακτικοί του συστήματος. Λυπάμαι... αλλά ντροπή και σε εσένα, δήθεν αρχηγέ... που την ιδέα την έκανες συμφέρον, που τον αγώνα τον εξαργύρωσες με χρυσό, που τους συναγωνιστές!!! τους πέταξες στον κάλαθο των αχρήστων. Ντροπή και σε αυτούς που τους υποστηρίζουν, γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη τους Έλληνες, όχι τους δωσίλογους, τους ψευτοτσαμπουκάδες και τους φονιάδες. Λίγοι μείναμε, βρε ανθέλληνες. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους εσάς που φοράτε τη μαύρη μπλούζα... γιατί η ψυχή σας είναι πιο μαύρη και από τις πράξεις σας. Χαίρομαι, όμως, που είστε καλοί χειριστές της τεχνολογίας και σας προτρέπω να τα προβάλλετε στους υποτακτικούς σας για να βλέπουν τα κατορθώματά σας, έτσι ώστε να σας μιμηθούν. Του χρόνου σας περιμένω με ανοιχτές τις αγκάλες. Άνανδροι και πισωπλατάδες και το λέω εγώ που την ιδέα την υπηρετώ χρόνια, όχι όπως εσείς πρόσκαιρα, νεοχρυσαυγιτάκια της λάσπης και του υποκόσμου... Η Ιδέα θέλει μυαλό και όχι μπράτσα. Νεκροθάφτες της Μεγάλης Ιδέας του Ε/Σ...».
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της Χρυσής Αυγής δημιουργούν επεισόδια στο χώρο της Πηγάδας την ημέρα τιμής των θυμάτων, με αποκορύφωμα τους προπηλακισμούς ακόμα και κατά του δημάρχου Μελιγαλά, αλλά και συγγενών των θυμάτων το Σεπτέμβριο του 2013.
Πάντως, για ακόμα μια χρονιά έντονη ήταν η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων που προχώρησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους, ακόμα και σε αυτοκίνητα όσων «έμπαιναν» στο Μελιγαλά το πρωί της Κυριακής.
 
Φώτο αρχείου Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις