Κλήσεις για παράνομη στάθμευση έξω από την Αστυνομία…

Πρώτη Δημοσίευση: 09/08/2019 07:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/08/2019 07:59
Στην Αστυνομία δεν πας ποτέ με… χαρά, είτε πρόκειται για γραφειοκρατικό ζήτημα είτε δια υπόθεσίν σου, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρή. Ε, σε αυτές τις ώρες που περιλαμβάνουν συνήθως και αναμονή, το λιγότερο που περιμένεις είναι να πληρώσεις και πρόστιμο από πάνω! 
Συνέβη χθες το μεσημέρι σε αρκετούς πολίτες που είχαν πάει στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για διάφορα θέματα και επιστρέφοντας στα αυτοκίνητά τους βρήκαν τα γνωστά ροζ χαρτάκια κλήσεων της Τροχαίας.
Η αλήθεια είναι ότι και κίτρινη γραμμή στο πεζοδρόμιο και πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης υπάρχει ανατολικά του αστυνομικού μεγάρου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ χονδρικής Μετρό. Όμως, ανέκαθεν ο κόσμος παρκάρει και εκεί, αφού δεν υπάρχουν άλλες επιλογές κοντά. Ας το δουν το θέμα οι υπεύθυνοι.
Το παράδοξο είναι ότι το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, στο πρώτο μισό δεν έχει κίτρινη επισήμανση, παρότι θεωρητικά είναι πιο επικίνδυνο για να παρκάρεις, καθώς είναι στην ευθεία της ταχείας (ταχύτατης) κυκλοφορίας Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ στη συνέχειά του μετατοπίζεται λίγο προς τα δεξιά και λογικά είναι ασφαλέστερο. 

Υ.Γ. «Ένας υπάλληλος σε όλη τη Μεσσηνία για την έκδοση διαβατηρίων;» απορούσε και διαμαρτυρόταν μονολογώντας με αγανάκτηση μια κυρία, που περίμενε με τις ώρες με το σύζυγο και το κοριτσάκι τους για να εξυπηρετηθούν.
Ας κοιτάξουν οι αρμόδιοι τι μπορεί να γίνει και με αυτό το θέμα…
Χ.Ε.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις