Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφθηκε χθες στις πληγείσες περιοχές της Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 11/09/2016 20:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2016 20:15
Με αφορμή τις καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας που έπληξε τη Μεσσηνία, κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με επικεφαλή το βουλευτή Αργολίδας – πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη (υπεύθυνο της Κ.Ο. για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές), τη Ν. Γιαννακοπούλου (υποψήφια βουλευτή Μεσσηνίας και αναπλ. εκπρ. Τύπου), τον Γ. Οικονομίδη (γραμματέα του Τομέα Υποδομών & Δικτύων) τον Α. Σπυρόπουλο (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου) και τον  Τ. Αναστόπουλο (υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας και Εκπρόσωπο Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία) επισκέφθηκε χθες Σάββατο   την Μεσσηνία.
Στις 14:30 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε Μεσσηνίας  πραγματοποιήθηκε  συνάντηση, όπου παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, εκπροσώπων Σωμάτων Ασφαλείας και Παραγωγικών Φορέων, έγινε ενημέρωση ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα μετά τη θεομηνία, συζήτηση, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών αλλά και για την πρόληψη αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.
Στη συνέχεια, το κλιμάκιο  πραγματοποίησε  συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας καθώς και  επίσκεψη στην περιοχή της γέφυρας του Παμίσου όπως και   περιοχές   της Καλαμάτας και της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας που επλήγησαν από την καταστροφή.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις