Κομματική εκδήλωση

Πρώτη Δημοσίευση: 22/10/2019 11:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/10/2019 11:39
Διαβάζουμε από το δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής με θέμα την ομιλία του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, το περασμένο Σάββατο: "Ως δήμαρχος Καλαμάτας αλλά και ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μεσσηνίας, εκπροσωπώντας περισσότερες από 20.000 οικογένειες, σας ζητώ να συνεχίσετε δυναμικά στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις προκειμένου η χώρα να επανέλθει στο δρόμο της κανονικότητας. Σας ζητώ να συνεχίσετε με την ίδια αποφασιστικότητα που έχετε επιδείξει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων σας προκειμένου ο τόπος μας να μπορέσει και πάλι με αισιοδοξία να ατενίσει το μέλλον. Για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας που ξενιτεύτηκαν και που επιθυμούν να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα μας. 
Ο συμπατριώτης μας, πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ήταν αυτός που κράτησε τη χώρα όρθια και την οδήγησε στην έξοδο από την κρίση, πορεία η οποία διακόπηκε το 2015. Κύριε πρωθυπουργέ, εσείς πλέον καλείστε από την ιστορία να μας οδηγήσετε σε ασφαλή μονοπάτια και να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο για τη χώρα. 
Σε δύο χρόνια ο Δήμος μας θα εορτάσει μαζί με όλη τη χώρα πανηγυρικά την επέτειο συμπλήρωσης 200 ετών από την απελευθέρωση του Έθνους. Απ’ εδώ από την Καλαμάτα, όπου ξεκίνησε η επανάσταση του ’21, στέλνουμε όλοι μήνυμα ενότητα και ομοψυχίας και δηλώνουμε συμπαραστάτες στην προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει". 
Αν δε μας απατά η μνήμη μας, ο συνδυασμός του κ. Βασιλόπουλου στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών κέρδισε με ισχνή πλειοψηφία. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο γύρο.  
Με δεδομένο ότι θα πρέπει, ως πρώτος πολίτης του Δήμου, να εκφράζει ΟΛΟΥΣ τους δημότες, θεωρούμε ότι η ομιλία του περισσότερο "κολλούσε" σε κομματική συγκέντρωση παρά σε οτιδήποτε άλλο… 
Α.Π. 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις