Κοπή πίτας και εκδηλώσεις στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 10/01/2018 09:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/01/2018 09:44
Έφτασε το 2018 και μαζί του φέρνει, πέραν από πολλές ευχές, μία σειρά εκδηλώσεων στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας, οι οποίες υπόσχονται να χαρίσουν πολλές νέες ιδέες, προοπτικές, ευχάριστες στιγμές και χαμόγελα.
Όπως είθισται, έτσι και φέτος θα κόψουν την πρωτοχρονιάτική πίτα παρέα με όλους τους εθελοντές και φίλους του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, την Τετάρτη 31/01, στις 9.00 το βράδυ. Φέτος η κοπή της πίτας θα γίνει την ίδια ημέρα με την παρουσίαση των εργαστηρίων του α’ τετραμήνου, που ολοκληρώνεται την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις κάθε Τετάρτη στις 20.00:
 
10/01: Κάνε Εθελοντισμό, Εργάσου, Ταξίδεψε, Ανακάλυψε
Αυτή είναι η ευκαιρία σας να απαντηθούν ερωτήματα που σας βασανίζουν, όπως: «θέλετε να περάσετε ένα χρόνο στη Νέα Ζηλανδία;» «θέλετε να μαζέψετε φρούτα στην Ισπανία;» «θέλετε να κάνετε εθελοντισμό σε νηπιαγωγείο στη Γερμανία;» «θέλετε να εργαστείτε σε Γκαλερί Τέχνης;» «θέλετε να προσφέρετε εθελοντισμό σε βιολογικό αγρόκτημα;».
 
17/01: Οδηγική Συμπεριφορά και Οδική Ασφάλεια
Όλοι νομίζουμε πως οδηγούμε σωστά, είναι όμως αυτό αλήθεια; Μήπως υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να γνωρίζουμε αλλά δεν έχουμε καν σκεφτεί; Είμαστε ασφαλείς όταν είμαστε στο δρόμο; Φροντίζουμε ώστε να είναι και οι γύρω μας ασφαλείς;
 
24/01: Παρουσίαση και Έκθεση Φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας
Η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο στην πόλη και έρχεται να μας συστηθεί, αλλά και να μας παρουσιάσει την πιο πρόσφατη έκθεσή τους με θέμα «Νερό». Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις