Κοπανάκι: «Το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην ασφάλεια βάλλεται»

Πρώτη Δημοσίευση: 12/10/2017 19:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/10/2017 19:30
«Το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην ασφάλεια βάλλεται και αυτό ως απότοκο της οικονομικής κρίσης. Ως ενεργοί πολίτες έχουμε χρέος να ενεργούμε για το κοινό συμφέρον», τονίζεται σε ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Απανταχού Κοπανακαίων μετά τα τραγικά γεγονότα της Κυριακής.
Μάλιστα, ο σύλλογος έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την εξεύρεση πιθανών λύσεων και την υποβολή προτάσεων στους αρμόδιους φορείς. Το πλήρες περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Κοπανακαίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη, την αγωνία και τον προβληματισμό για τα λυπηρά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες στο χωριό μας. Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το τραγικό συμβάν της περασμένης Κυριακής στο κέντρο του χωριού, λίγη ώρα μετά το παζάρι. Θέλουμε να εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στα θύματα και να ευχηθούμε για την άμεση επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος της τοπικής κοινωνίας.
Στην κατεύθυνση αυτή, και κατόπιν προτροπής των μελών του συλλόγου, έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία για την εξεύρεση πιθανών λύσεων και την υποβολή προτάσεων στους αρμόδιους φορείς. Το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην ασφάλεια βάλλεται και αυτό ως απότοκο της οικονομικής κρίσης. Ως ενεργοί πολίτες έχουμε χρέος να ενεργούμε για το κοινό συμφέρον».
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις