Κρατάει τη νίκη-πρόκριση και «βλέπει» Εράνη η Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 21/04/2017 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/04/2017 09:33
ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
 
Μια μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «8» του κυπέλλου ερασιτεχνών και δεν μπόρεσαν να τη χαρούν όσο την άξιζαν στην Καλαμάτα, καθώς τα αρνητικά γεγονότα που συνέβησαν στο περιθώριο της ιστορικής αναμέτρησης με τον Πανηλειακό, την επισκίασαν σε κάποιο βαθμό.
Ο αντιπρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, Δημήτρης Τσάκωνας, στέκεται ιδιαίτερα στην προσπάθεια και την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, ενώ μιλώντας για τα αρνητικά γεγονότα, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν επαφές σε θετικό κλίμα με τους διοικούντες του Πανηλειακού ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον, καθώς μάλιστα οι δύο ομάδες αναμένεται να συναντηθούν του χρόνου δύο φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
«Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να πάνε Καλαματιανοί φίλαθλοι στον Πύργο ή να έρθουν από τον Πύργο στην Καλαμάτα. Είναι λυπηρά όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν καμία από τις δύο ιστορικές ομάδες. Πρόκειται για μια μικρή μερίδα 15-20 θερμόαιμων φιλάθλων που θα πρέπει να καταλάβουν και οι ίδιοι ότι με αυτό τον τρόπο κάνουν κακό, δυσφημίζοντας και την ομάδα τους και την πόλη τους» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τσάκωνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει τριμερής επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους της Καλαμάτας, του Μεσσηνιακού, στον οποίο ανήκει το γήπεδο και του Πανηλειακού, για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο (μεταξύ άλλων εκατοντάδες σπασμένα και καμένα καθίσματα).
Όσον αφορά στο άλλο πρωτοφανές περιστατικό, την κλοπή των χρημάτων που κατήγγειλε μετά τον αγώνα ο διαιτητής Βεργέτης, είναι υπό αστυνομική διερεύνηση.
Αυτό που προέχει όμως πλέον είναι το Σάββατο ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής με την Εράνη.
Στη διάθεση του τεχνικού διδύμου Μάνα-Χατζηαγγελή βρίσκεται κανονικά από χθες, οπότε η ομάδα έκανε χαλάρωμα, και ο Ευθύμης Νάτσης, ενώ η προετοιμασία των «μελανόλευκων» θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Στον …βάθος και στις 3 Μαΐου υπάρχει βέβαια και η εντός έδρας αναμέτρηση με το Κερατσίνι, που θα αναδείξει την ομάδα που θα προκριθεί στους «4» του κυπέλλου ερασιτεχνών. Η Καλαμάτα θέλει φυσικά μια διάκριση και σε αυτόν τον θεσμό, μετά το κύπελλο Μεσσηνίας που έχει ήδη κατακτήσει και η έδρα είναι ένα πλεονέκτημα ιδιαίτερα σημαντικό που αναμένεται να φέρει και πάλι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού πολυάριθμους φιλάθλους.
 
 
 
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις