ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: Σύνδεση αεροδρομίου με Κυπαρισσία

Πρώτη Δημοσίευση: 28/06/2019 08:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/06/2019 08:22
Νέα δρομολόγια αποφάσισε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας για τους θερινούς μήνες, από 1η Ιουλίου, συνδέοντας το αεροδρόμιο Καλαμάτας με την Κυπαρισσία. Παράλληλα, ενισχύεται η γραμμή Κυπαρισσία – Πύλος και Κυπαρισσία – Φοινικούντα.
Καθημερινά στις 11.00 το πρωί θα φεύγει λεωφορείο από την Κυπαρισσία για το αεροδρόμιο Καλαμάτας και τερματισμό στην Καλαμάτα και στις 11.30 το πρωί από Καλαμάτα, αεροδρόμιο Καλαμάτας και τερματισμό στην Κυπαρισσία.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, σε συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας Α.Ε. και την Ένωση ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, τη σύνδεση της Κυπαρισσίας με το αεροδρόμιο Καλαμάτας σε καθημερινή βάση από την 1η Ιουλίου 2019.
Επίσης την ενίσχυση της γραμμής Κυπαρισσία - Πύλος και Κυπαρισσία-Φοινικούντα και αντίστροφα.
Θα ακολουθήσει ενημερωτική καμπάνια για τη στήριξη των γραμμών τόσο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας “Η Πρόοδος”, όπως επίσης από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας και την Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.
Παρατίθεται αναλυτικός πίνακας του συνόλου των δρομολογίων του Δήμου Τριφυλίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.
dromologiakipklx.jpg


Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις