Κωμωδία «Τούτσι» για τη νέα θεατρική περίοδο από το Συν Ένα-Μιχάλης Τούμπουρος

Πρώτη Δημοσίευση: 11/09/2018 14:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/09/2018 14:13
Την κωμωδία «Τούτσι» από την ομώνυμη ταινία παραγωγής 1982, σκηνοθεσίας Σίντνεϊ Πόλακ, ετοιμάζει το θεατρικό σχήμα Συν Ένα-Μιχάλης Τούμπουρος για τη νέα θεατρική περίοδο.
Το έργο πλησιάζει το είδος των κωμωδιών που γυρίζονταν κατά τη δεκαετία του '40, όταν δεν υπήρχε φόβος της ανάμειξης του παραλόγου με τη σοβαρότητα και το κοινωνικό σχόλιο με τη φάρσα και την ευαισθησία για να προκαλέσουν γέλιο στο κοινό. Ο σεξισμός, η αξιοπρέπεια του ατόμου στην εργασία του, η πάλη μεταξύ των φύλων και το εργοδοτικό κατεστημένο και πάσης φύσεως κατά συνθήκη ψεύδος αποδίδεται με μαεστρία μέσω της μεταμφίεσης ενός άνδρα σε γυναίκα. Όμως, η αυθεντικότητα του χαρακτήρα κάθε ατόμου και ο έρωτας είναι το μέτρο για την ευτυχία του.
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη στις αρχές Νοεμβρίου 2018.
Στα αμέσως επόμενα σχέδια του θεατρικού σχήματος είναι μια δεύτερη παραγωγή με το θεατρικό έργο «Συρανό Ντε Μπερζεράκ» του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα Ροστάν Έντμον. Το θεατρικό αυτό έργο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και συνάμα δημοφιλή έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, επίσης σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις