Κόβουν την πίτα τους και καλούν τον κόσμο να τους γνωρίσει οι κωφοί και βαρήκοοι της Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 17/01/2019 18:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/01/2019 18:44
Πολιτιστική - επιμορφωτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο στη 1.00 μετά το μεσημέρι στο κέντρο «Περρωτής» ο Επιμορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κωφών και Βαρήκοων Μεσσηνίας.
Η εκδήλωση διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, την οποία ευχαρίστησαν μέλη του Συλλόγου, καθώς κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης ατόμων από συλλόγους της Αθήνας.
Μιλώντας για αυτή η κα Αντωνία Μπούζα είπε ότι η Περιφέρεια στηρίζει αξιόλογες εκδηλώσεις, ειδικά όταν αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες. Έτσι και αυτή τη φορά θα υπάρξει ανάλογη στήριξη.
Μάλιστα, αναφερόμενη σε αυτά τα άτομα τα χαρακτήρισε νικητές, καθώς καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν.
Από την πλευρά του Συλλόγου, η γραμματέας Οξάνα Κωστένκο ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τη βοήθεια που προσέφερε στη μετακίνηση μελών από την Αθήνα.
Με τη σειρά του o πρόεδρος Πάνος Γιαννόπουλος κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί στην εκδήλωση του Σαββάτου, προκειμένου να γνωρίσει τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ακοή τους.
Στόχος του Συλλόγου, πρόσθεσε, είναι σύντομα να ξεκινήσει τη λειτουργία της η στέγη που ο Δήμος Καλαμάτας προσέφερε και, μάλιστα, για αυτό το λόγο ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο Καλαμάτας.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις