Λεβέντης: "Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν έχει μόνο για τη Μακεδονία, αλλά και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει"

Πρώτη Δημοσίευση: 02/02/2018 14:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/02/2018 14:35
Μετά το πέρας της λειτουργίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έκανε δηλώσεις με επίκεντρο το συλλαλητήριο της Κυριακή.
Ειδικότερα ο κ. Λεβένετης είπε τα εξής:
Ευχόμαστε η Παναγία να φωτίσει το ελληνικό έθνος, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που οχτώ χρόνια τώρα υποφέρουν από μνημόνια, κοψίματα μισθών συντάξεων και συνεχή επιβολή νέων φόρων.
Την περίοδο αυτή ζούμε μια άλλη τραγωδία, ένα πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα θέλει να παραδώσει τη λέξη Μακεδονία στους Σκοπιανούς χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις.
Ενώ στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης είπε ότι η Ένωση Κεντρώων θα κάνει το παν για να ματαιώσει τα σχέδια αυτών που προτίθενται να δώσουν τη λέξη Μακεδονία, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής.
Όπως είπε το συλλαλητήριο δεν είναι μόνο για να μη δοθεί το όνομα Μακεδονία, αλλά είναι συγχρόνως για να πούμε ότι εφόσον η Κυβέρνηση δε μπορεί και θέλει μόνο ενδοτικά να λειτουργεί ήρθε η ώρα να φύγει.
Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις