Λευκή Νύχτα: Έκκληση σε καταστηματάρχες να κατεβάσουν πραγματικά τις τιμές

Πρώτη Δημοσίευση: 12/08/2017 09:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/08/2017 09:05
Εκδήλωση και στην παραλία 
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τη Λευκή Νύχτα που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα για 5η χρονιά. Σύμφωνα με τον κ. Βεργόπουλο, η ημερομηνία της 26ης Αυγούστου επιλέχθηκε ύστερα από απαίτηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.
Σχετικά με τις εκδηλώσεις, θα λάβουν χώρα σε όλο το εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας, ενώ θα υπάρξει έντονο και πλούσιο πρόγραμμα και θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ραδιοφωνικοί σταθμοί και έμποροι, που θα ετοιμάσουν ανά σημείο τη δική τους.
Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που θέλει ο κάθε καταστηματάρχης να διοργανώσει, ο κ. Βεργόπουλος ζητά από αυτούς να λάβουν την αντίστοιχη άδεια, όπως αυτό προβλέπεται από τη διοργάνωση.
Από πλευράς Δήμου εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, θα γίνουν στην πλατεία Όθωνος, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία σε δύο σημεία, αλλά και μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο, επί της Αριστομένους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, για πρώτη φορά, θα διεξαχθεί εκδήλωση με μουσικό σχήμα και στην παραλία και ειδικότερα στο σημείο που βρίσκεται το τουριστικό περίπτερο.
Η επιτυχία, όπως είπε κλείνοντας ο κ. Βεργόπουλος, θα έρθει μόνο εάν οι έμποροι της πόλης πραγματικά κατεβάσουν τις τιμές, αφού θα πρέπει εκείνο το βράδυ να είναι χαμηλές, ώστε να μπορέσει ο πολίτης να δελεαστεί και να αγοράσει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Π.Μπ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις