Μέχρι 25 Ιουλίου ενστάσεις κατά της πράξης εφαρμογής για το σχέδιο πόλεως Ασπροχώματος

Πρώτη Δημοσίευση: 13/07/2019 13:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/07/2019 13:14
Μέχρι τις 25 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων όσοι ιδιοκτήτες θεωρούν ότι θίγονται από την ανασυνταχθείσα πράξη εφαρμογής για το σχέδιο πόλεως Ασπροχώματος. Επίσης, μέσα στην ίδια προθεσμία είναι δυνατόν να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τις ιδιοκτησίες τους.
Η μελέτη πράξης εφαρμογής τελεί υπό ανάρτηση στο Δημαρχείο Καλαμάτας, Αθηνών 99, κτήριο Β΄, 1ος όροφος, γραφείο 221, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αρμόδιοι υπάλληλοι για πληροφορίες: Μαργαρίτα Καπετανάκη, Φωτεινή Δημοπούλου, Σωτηρία Τσιάλα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η πολεοδομική μελέτη του Ασπροχώματος εγκρίθηκε με ΦΕΚ το 2005! Η σοβαρή καθυστέρηση ολοκλήρωσής της ξεπέρασε κάθε όριο με αποτέλεσμα α) να απαξιώνεται αυτό το ίδιο το έργο και ο σκοπός του, β) να τροφοδοτείται η αυθαίρετη δόμηση, γ) να μην μπορούν να γίνουν πολλά κοινωνικά έργα που προβλέπονται από τις μελέτες και είναι αναγκαία, δ) να έχουν έλθει σε δεινή κατάσταση η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι μελετητές και ε) πάνω απ’ όλα να μην μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους χιλιάδες ιδιοκτήτες.
Μετά πολλές παλινωδίες η πράξη εφαρμογής φτάνει πια στο τέλος της κι έτσι δίνεται η ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να εκμεταλλευτούν τις περιουσίες τους.
Α.Π.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις