Μήνυμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία, "έστειλε" από την Καλαμάτα ο Άδωνις Γεωργιάδης (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 08/09/2018 17:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/09/2018 17:47
«Τυχοδιώκτης, ανερμάτιστος, ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα ο Τσίπρας»
 
Ύμνοι Νίκα για τη «θυσία» Σαμαρά για τη χώρα
 
 
 
Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία περισσοτέρων από 500 ανθρώπων, που κατέκλυσαν το παραλιακό ξενοδοχείο «Horizon Blu», στέφθηκε η χθεσινοβραδινή συνεστίαση της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Καλαμάτας με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς. Τη βραδιά άνοιξε με καλωσόρισμα η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Καλαμάτα, Άντζελα Σκλήκα, που, εκτός των άλλων, διάβασε και χαιρετισμό του γραμματέα του κόμματος, κ. Αυγενάκη και του γραμματέα Οργανωτικού, κ. Κονταδάκη.
Εν συνεχεία το λόγο πήρε για ένα σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Ο κ. Νίκας ξεκίνησε με «ύμνους» για τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ κάθε μέρα που περνάει η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται τη «θυσία» του για τη χώρα. Πρόσθεσε, δε, ότι τα όσα έγιναν το 2015, εκτός από οικονομικά αδιέξοδα, οδήγησαν τη χώρα και σε εθνικούς κινδύνους.
Ο κ. Νίκας παράλληλα καλωσόρισε και τον Άδωνι Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην παράταξη, γιατί ακουμπά στα «αισθήματα» που χαρακτηρίζουν τους απλούς ανθρώπους της παράταξης την αγάπη για την πατρίδα.
Κλείνοντας κάλεσε σε συσπείρωση της παράταξης για τις μεγάλες μάχες που έρχονται.
Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε «σφοδρή» επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε το μεγαλύτερο τυχοδιώκτη που γνώρισε η χώρα, καθώς ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα και θα έκανε ακόμα και τον Μινχάουζεν να ντρέπεται για τα ψέματα που ανερυθρίαστα λέει σε κάθε ευκαιρία. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., αφού επανέλαβε όσα νωρίτερα είπε στη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στο «καλωσόρισμα» του Πέτρου Κωνσταντινέα, αλλά και στην προσφορά στον τόπο του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε επίθεση για όλα τα θέματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Τόσο για την οικονομία όσο και για τα εθνικά θέματα, χαρακτηρίζοντας ανυπολόγιστη τη ζημιά με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σκανδαλολογία στην οποία έχει «επενδύσει» ο κ. Τσίπρας, σε συνεργασία με διαφορά «φερέφωνα» τύπου Βαξεβάνη, που κάθε τρεις και λίγο σημείωσε ότι τον κλείνουν «φυλακή», και έτσι στο δρόμο της λάσπης έχουν αποφασίσει να πορευθούν για τις εκλογές.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε με ύμνους και στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας, μνημονεύοντας και τον Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, αλλά και όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτή.
Αναφορικά με τα αυτοδιοικητικά, επανέλαβε όσα είπε και νωρίτερα, υπογραμμίζοντας: «Κανένας Νεοδημοκράτης δε θα ψηφίσει για περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη».
Κλείνοντας εξέφρασε το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια άλλη Ελλάδα, καλώντας όλη την παράταξη σε συσπείρωση για να αλλάξουν το μέλλον του τόπου.
Η βραδιά συνεχίστηκε με αρκετή κουβέντα μεταξύ των παρευρισκομένων συνοδεία δείπνου. Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο πρώην υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι πολιτευτές του νομού Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Αλειφέρη, η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, οι δήμαρχοι Π. Νίκας, Π. Κατσίβελας, Δ. Καφαντάρης , Αρ. Σταθόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών και άλλων στελεχών του Νομού Μεσσηνίας.
 
 
Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός ΜουτσούλαςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις