Μήπως έχασαν και τα «κλειδιά» των γκρέιντερ στην περιφέρεια;

Πρώτη Δημοσίευση: 11/07/2018 10:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/07/2018 10:58
Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τα «κλειδιά» του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, αλλά  η πρόσφατη επίσκεψή μας στη Μεσσήνη μάς προκάλεσε την απορία μήπως έχουν χαθεί και τα κλειδιά των γκρέιντερ της Περιφέρειας Πελοποννήσου που καθαρίζουν τους επαρχιακούς δρόμους.  
Έχουμε πολλάκις γράψει για την κατάσταση στην 7η επαρχιακή οδό, που οδηγεί στην Αρχαία Μεσσήνη, η οποία αποτελεί τη «ναυαρχίδα» στα αξιοθέατα του νομού μας και ακόμα παραμένει «ζούγκλα».  
«Ζούγκλα», όμως, όπως διαπιστώσαμε, είναι και η πρώτη εικόνα που αποκομίζει όποιος «προσγειωθεί» στον αερολιμένα της Καλαμάτας. Βρισκόμαστε αισίως στα μέσα Ιουλίου, δηλαδή στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου, και ο δρόμος Καλαμάτας – Μεσσήνης «πνίγεται» από καλαμιώνες, που έχουν μπει κυριολεκτικά στο οδόστρωμα, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό, ειδικά το βράδυ που δεν υπάρχει και φωτισμός…  
Ας ελπίσουμε, εκτός από εμάς, πως θα το δει σύντομα και κάποιος υπεύθυνος.  
Πάντως, για να μην γκρινιάζουμε μόνο, ας δώσουμε και τα «εύσημα» που, αν και στα μέσα Ιουλίου, άρχισε η ασφαλτόστρωση στον πολύπαθο δρόμο που οδηγεί στις Κιτριές… Ελπίζουμε, τώρα που πήραν «μπρος» οι μηχανές, να συνεχίσουν και στην υπόλοιπη Μεσσηνία. 
Κ. Γαζ. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις