Μίλτος Χρυσομάλλης προς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Έλεος πια με τα ψέματα και τις προβοκάτσιες σας

Πρώτη Δημοσίευση: 11/07/2018 18:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/07/2018 18:27
Με έκπληξη διαβάσαμε την κοινή ανακοίνωση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κ. Κατρούγκαλου, κας Κοζομπόλη και κ. Κωνσταντινέα, μέσω της οποίας μας πληροφορούν ότι δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μνήμης του Μακεδονομάχου ήρωα Σαράντου Αγαπηνού ή Τέλλου Άγρα, που πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, καθώς έκριναν ότι ο τίτλος της ομιλίας του συγγραφέα – ιστορικού είναι διχαστικός.
Το ψέμα και η υποκρισία έχουν και τα όριά τους, κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Λησμονήσατε, φαίνεται, ότι ήσασταν εσείς που καλλιεργούσατε συστηματικά το διχασμό, κραυγάζοντας στο Σύνταγμα «να καεί, να καεί, το μπ.... η Βουλή» και παράλληλα αποκαλούσατε Γερμανοτσολιάδες και Πηλιογούσηδες τους πολιτικούς σας αντιπάλους.
Είναι προφανές, κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μια εκδήλωση μνήμης που περιλαμβάνει παρελάσεις, χορούς, τραγούδια, ντοκιμαντέρ και ομιλίες δεν είναι διχαστική. Κάθε άλλο.
Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι λόγω των πρόσφατων πεπραγμένων σας, δε θα αποτελούσε τιμή για τον Τέλλο Άγρα η παρουσία σας. Ο Τέλλος Άγρας έδωσε τη ζωή του, για να μην μπορεί σήμερα ο κ. Ζάεφ να μιλάει για Μακεδόνες, για Μακεδονική Γλώσσα, για Μακεδονική Εθνότητα και Μακεδονικό Στρατό και ο κ. Τσίπρας να χασκογελάει την ώρα που η καμπάνα στις Πρέσπες χτυπούσε πένθιμα.
Έλεος πια με τα ψέματα και τις προβοκάτσιες σας.
Μίλτος Χρυσομάλλης,
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, πολιτευτής Ν.Δ. ΜεσσηνίαςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις