Μεγαλύτερη προσπάθεια ζήτησε από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας ο Πέτρος Τατούλης (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 18/02/2013 20:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/02/2013 20:38

 

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

Να δουν την κρίση ως αφορμή για αναγέννηση του συστήματος και όχι ως κρίση θανάτου στο πνεύμα του λαϊκισμού, κάλεσε τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μιλώντας χθες στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας τους. Η συγκέντρωση έλαβε χώρα το μεσημέρι στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα.

 

Ο κ. Τατούλης ζήτησε από τους υπαλλήλους ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας, σημειώνοντας ότι κατανοεί πως έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στους μισθούς τους, αλλά υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που έχουν μείνει άνεργοι και που το δικό τους μέλλον «εξαρτάται από τη δική μας απόδοση». Από την άλλη, τόνισε ότι η Περιφέρεια ξεκάθαρα στηρίζει τους υπαλλήλους που έχουν προσφύγει δικαστικώς, επειδή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, προσθέτοντας ότι υπάρχει ανάγκη για προσωπικό.

 

Στο χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς συνεχάρη τους υπαλλήλους για το έργο τους τη χρονιά που πέρασε, επισημαίνοντας ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δέχονται αυτή την εποχή μια κατασυκοφάντηση. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι παρά τις περικοπές που έχουν υποστεί, εξακολουθούν σε δύσκολες συνθήκες να εργάζονται με συνέπεια.  

 

Τη στήριξη της Περιφέρειας στους υπαλλήλους που έχουν καταφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα για το θέμα της διαθεσιμότητας εξέφρασε και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς.

 

Τέλος, στο δικό του χαιρετισμό, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Παπαφωτίου παρατήρησε, μεταξύ άλλων, ότι στη Μεσσηνία σήμερα γίνονται τόσα έργα όσα δεν είχαν γίνει από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.

 

Μ.Ν. 

 

Φωτογραφίες: Στασινός ΜουτσούλαςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις