Μεσσήνιοι ομογενείς της Αμερικής και του Καναδά προσέφεραν σε ευπαθείς της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 28/12/2016 09:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/12/2016 09:43
Μια επιταγή αξίας 6.000 ευρώ προσέφεραν οι Μεσσήνιοι ομογενείς της Αμερικής και του Καναδά για ευπαθείς συνδημότες μας. Την επιταγή παρέδωσε στο δήμαρχο Καλαμάτας ο εκπρόσωπός τους, Μιχάλης Σούμπλης, ενώ στη συνέχεια αυτή δόθηκε σε εκπρόσωπο των Σούπερ Μάρκετ Μουργή, από τα οποία οι δικαιούχοι θα λάβουν τρόφιμα.
Ο κ. Σούμπλης ενημέρωσε ότι η επιλογή των δικαιούχων έγινε με τη βοήθεια της Πρόνοιας και για αυτό το λόγο ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ενώ ιδιαίτερο βάρος δόθηκε και στο αν οι δικαιούχοι είναι πληγέντες από την πλημμύρα του Σεπτεμβρίου.
Έτσι, λοιπόν, προέκυψαν 32 οικογένειες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε στα σούπερ μάρκετ και να ψωνίσουν τρόφιμα της αξίας που τους αναλογεί.
Σχετικά με το μνημείο Μεσσήνιων πεσόντων, οι ομογενείς πρόσφεραν ένα συμβολικό ποσό, συμβάλλοντας έτσι στην ανέγερσή του. Ως γνωστόν, θα στηθεί στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, o οποίος παρέλαβε το φάκελο με τα χρήματα και ευχαρίστησε τους ομογενείς μέσω του κ. Σούμπλη, αναφέροντας ότι οι πεσόντες ξεπερνούν τους 400.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις