Μεταγραφική βόμβα για τους Στάθη και Γιώργο Τσάμη στον ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης

Πρώτη Δημοσίευση: 20/11/2018 20:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/11/2018 20:11
Μεταγραφική βόμβα για τους Στάθη και Γιώργο Τσάμη στον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης πραγματοποίησαν οι φιλόδοξοι ιστιοπλόοι από τον ΝΟΚ.
Ο πρώτος πανελληνιονίκης στην κατηγορία LASER RADIAL και μέλος της Εθνικής εφήβων Στάθης Τσάμης μαζί με το αδερφό του μετακόμισαν στον Αθηναϊκό σύλλογο, ξεπερνώντας και αψηφώντας όλα τα εμπόδια, όπως απόσταση και προηγούμενες συνθήκες, για καλύτερες αθλητικές ιστιοπλοϊκές μέρες και εμπειρίες. Η ένταξη στον φιλόξενο Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένη -καταλυτική ρόλο σε αυτή τη μετακίνηση έπαιξε ο Καλαματιανός καταξιωμένος αθλητής και προπονητής Παναγιώτης Βεργινάδης, δίνει νέα κίνητρα και επιτρέπει στους Στάθη και Γιώργο Τσάμη να θέσουν νέους στόχους για το μέλλον, καθώς μάλιστα κάθε Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο μαγικό όρμο της Βουλιαγμένης με ομάδα 24 σκαφών περίπου –κάτι που ανεβάζει τον συναγωνισμό οδηγώντας σε διαρκή βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών που συμμετέχουν.
Οι δύο νεαροί Καλαματιανοί ιστιοπλόοι έχουν ξεκινήσει την αγωνιστική τους δράση και προετοιμασία, με δυο αγώνες και πλασαρίσματα αξιόλογα. Ειδικά για τον Ευστάθιο Τσάμη, ο οποίος μετά την έκτη θέση του metal race, ολοκλήρωσε τον πρώτο του αγώνα ως 9ος στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 65 σκάφη και στον δεύτερο κατετάγη 7ος στην γενική κατάταξη στον αγώνα (και τις δύο διοργάνωσεις πραγματοποίησε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης).
Οι αγωνιστικοί στόχοι για τη συνέχεια είναι αρκετά απαιτητικοί, αφού το πρόγραμμα παραλαμβάνει περιφερειακά, πανελλήνια, δυο Ευρωπαϊκά (Ελλάδα LASER RADIAL και Hyeres Γαλλίας LASER 4,7 ) και ίσως και ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα (Καναδάς ή Κροατία) μέσα στο 2019!Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις