Μετατίθεται για την Κυριακή η αποψινή παράσταση της Δημοτικής Φιλαρμονικής

Πρώτη Δημοσίευση: 16/07/2019 08:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/07/2019 10:49
Λόγω αναμενόμενων βροχοπτώσεων, η μουσική βραδιά που επρόκειτο να πραγματοποιήσει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας απόψε, Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου. Η μουσική βραδιά με τον ουρανό στο επίκεντρο θα ξεκινήσει στις 21.00 της προσεχούς Κυριακής, στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας και θα έχει ελεύθερη πρόσβαση. Θα τραγουδήσουν η Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού και ο Πάνος Μπούσαλης, ενώ θα γίνεται προβολή αποσπασμάτων ελληνικών ταινιών από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, με βάση τα τραγούδια που θα ακουστούν.

Θα ακολουθήσει παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπια, που θα διαθέσει η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων».
Αντιθέτως, θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, η παρουσίαση της συγκεκριμένης παράστασης από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο λόφο των Νυμφών, στο Θησείο.Μία μουσική βραδιά με τον ουρανό στο επίκεντρο, αν το επιτρέψει ο… Αντίνοος,  θα παρουσιάσει σήμερα η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας στις 21.00, στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας, με ελεύθερη πρόσβαση..
Θα τραγουδήσουν η Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού και ο Πάνος Μπούσαλης, ενώ θα γίνεται προβολή αποσπασμάτων ελληνικών ταινιών από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, με βάση τα τραγούδια που θα ακουστούν.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, "τραγούδια, ταινίες αλλά και παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπια θα συμπληρώσουν το ρομαντισμό που προκαλεί η ενατένιση της πανσελήνου που φωτίζει και ομορφαίνει τη νύχτα.
Σήμερα το βράδυ, στο λιμάνι της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με τη Δημοτική Φιλαρμονική, ενώ η Filmhouse/Νέα Κινηματογραφική Λέσχη θα προβάλλει αποσπάσματα ταινιών με τραγούδια που θα ερμηνεύει η Φιλαρμονική. Επίσης θα γίνεται παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπια της Αστρονομικής Εταιρείας Πατρών “Ωρίων”... Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι 'Όταν βγαίνει το φεγγάρι', θα έχει ελεύθερη είσοδο, και θα διεξαχθεί στην κεντρική προκυμαία του λιμανιού.
Την επόμενη βραδιά, που συμπίπτει με την πανσέληνο του Ιουλίου, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα παρουσιάσει την παράσταση αυτή στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο λόφο των Νυμφών, στο Θησείο".Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις