Με ντελάλη ξεκινά αύριο το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Πρώτη Δημοσίευση: 15/02/2019 08:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/02/2019 08:33
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι, με την τελετή έναρξης να γίνεται αύριο στις 6.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία. Παρουσιαστές αύριο θα είναι η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ενώ θα υπάρχει ακροβατικοχορευτικό πρόγραμμα από τη Σχολή Just Dance και θα ακολουθήσει συναυλία με τους REC.
Φέτος στο καρναβάλι της Καλαμάτας προστίθεται ένας ντελάλης, ο οποίος, όπως είπαν οι διοργανωτές, πριν από τις μεγάλες εκδηλώσεις θα ενημερώνει τον κόσμο. Αύριο το πρωί, μάλιστα, θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία της Καλαμάτας.
Χθες, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, συντελεστές του καρναβαλιού παρουσίασαν το επίσημο σποτ που γυρίστηκε το Σαββατοκύριακο στο Ιστορικό Κέντρο και κάλεσαν τον κόσμο να συμμετάσχει στο 7ο Καρναβάλι, όπου θα λάβουν μέρος 22 πληρώματα.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας θέλησε με τη σειρά του να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές για την πραγματοποίηση του φετινού καρναβαλιού, ενώ διαβεβαίωσε ότι από πλευράς Δήμου οι υπηρεσίες είναι έτοιμες να βοηθήσουν όπου χρειαστεί. Πρόσθεσε, δε, ότι σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι η ψυχαγωγία, που μάλιστα είναι δωρεάν, αλλά και η οικονομική βοήθεια στα καταστήματα.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής, Χρύσα Λιάππα, ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές, ενώ ευχήθηκε ο κόσμος που θα βρεθεί στην πόλη να περάσει καλά, καθώς και να δουλέψουν τα καταστήματα.
Ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών, Σωτήρης Γεωργούντζος, ανέφερε ότι είναι τιμή του που θα συμμετάσχει και φέτος στο καρναβάλι, συμπληρώνοντας ότι είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνει ο Π. Νίκας στην πόλη.
Ο αντιπρόεδρος της «Φάρις», Θανάσης Ηλιόπουλος, είπε με τη σειρά του ότι το καρναβάλι της Καλαμάτας έχει γίνει θεσμός και θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να το συνεχίσει, ενώ σχετικά με τον καιρό, ανέφερε ότι για αύριο οι προβλέψεις είναι καλές. Ωστόσο, αν σημειωθεί πρόβλημα υπάρχει εναλλακτική λύση.
Τέλος, μέλη της καρναβαλικής επιτροπής, αλλά και καρναβαλιστές, δήλωσαν έτοιμοι για ένα ξεχωριστό καρναβάλι με πολύ διασκέδαση, γέλιο και στόχο να είναι κάθε χρόνο και καλύτερο.
Π.Μπ.
Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις