Με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και 3 συναυλίες θα πραγματοποιηθεί το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Πρώτη Δημοσίευση: 11/01/2017 14:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/01/2017 16:39
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Καλαματιανό Καρναβάλι του 2017 που είναι το 5ο συνεχόμενο, συνέχεια που πλέον το έχει κάνει θεσμό για την πόλη της Καλαμάτας.
Σε ενημέρωση που έγινε σήμερα στο παλιό δημαρχείο της πόλης τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής ενημέρωσαν για το φετινό πρόγραμμα που είναι σχεδόν έτοιμο.
Η έναρξη του Καρναβαλιού θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσιαστής θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος και θα γίνει συναυλία με τους Walkman the band.
Στις 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση και θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα 48 ώρες ενώ παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας.
Θα ακολουθήσει ένα ντίσκο πάρτι στις 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Elite, ενώ η κορύφωση του Καλαματιανού Καρναβαλιού θα είναι στις 26 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί η μεσημεριανή παρέλαση με παρουσιαστή πάλι τον Χρήστο Φερεντίνο και συναυλία κατά πάσα πιθανότητα με τους  Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου.
Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο στο "Θάρρος"


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις