Με πλήθος κόσμου η Βασιλόπιτα του Πέτρου Κωνσταντινέα

Πρώτη Δημοσίευση: 27/01/2019 10:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 27/01/2019 10:13
Η προχθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη τόσο από άποψης καιρικών φαινομένων όσο και πολιτικά. Από τη μια πλευρά υπήρχε ο "Φοίβος", ενώ, από την άλλη ήταν η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 
Παρ' όλα αυτά στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα, οι πολίτες τον τίμησαν με ην παρουσία τους και η αίθουσα του ξενοδοχείου REX γέμισε ασφυκτικά. Μάλιστα την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουπλής. 
Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Φίλιππος Χαμαργιάς, ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και σε σύντομη ομιλία του, είπε χαρακτηριστικά ότι αυτός μπίγει το μαχαίρι στην πίτα ενώ ο Πέτρος στο «κόκκαλο», ο Πέτρος Κωνσταντινέας είναι άνθρωπος του Θεού, άνθρωπος της εκκλησίας, είναι πρώτα και πάνω από όλα άνθρωπος. Μάλιστα, σε μία από τις συνεντεύξεις του, όπως είπε ο κ. Κωνσταντινέας, χαρακτηρίστηκε "ο αριστερός ρέφερι που πιστεύει στο Θεό" 
Ο βουλευτής καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν εμφανώς συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου αλλά και από την αγάπη που εισέπραξε από τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του. 
Α.ΠΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις