Με πλήρη επιτυχία το 6ο Κύπελλο Εθελοντή Δότη

Πρώτη Δημοσίευση: 10/09/2017 08:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/09/2017 08:50
Με τεράστια επιτυχία και διπλασιασμό των αγωνιστικών συμμετοχών, 210 στο τρέξιμο και 140 στην κολύμβηση, διεξήχθη χθες στην παραλία Καλαμάτας το 6ο Κύπελλο Εθελοντή Δότη. Τη φετινή διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κέλλυ Αραούζου και οι πρωταθλητές Καρπουζλής και Παπαθεοδώρου.
Ήταν μια συνάντηση, με ηχηρό κοινωνικό μήνυμα, όπου όλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να διαδώσουν την ανάγκη για δωρεά μυελού των οστών που είναι ο έσχατος τρόπος αντιμετώπισης περιπτώσεων καρκίνου.
Εμπνευστής του αγώνα είναι ο Γιάννης Αδαμόπουλος, με τη διπλή του ιδιότητα του γιατρού και αντιπροέδρου του ΝΟΚ. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ήταν και φέτος ο βασικός αγωνιστικός διοργανωτής, με τη συμμετοχή του ΣΔΥΜ στο δρομικό κομμάτι και τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η πλούσια ημέρα έκλεισε με απονομές στους νικητές και προβολή βίντεο για τη δωρεά μυελού των οστών, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων γινόταν ενημέρωση του κόσμου και εγγραφές εθελοντών δοτών.

Νικητές
Οι έξι πρώτοι νικητές ανά αγώνισμα είναι οι παρακάτω (στην κολύμβηση βραβεύθηκαν οι πρώτες τριάδες ανά ηλικιακές κατηγορίες):

Κολύμβηση
3 χλμ.
Πέτρος Ξενούλης, Λάμπρος Γκουντούμης, Φώτης Κολίπουλος, Βασίλης Τσάκαλης, Νίκος Κουρλιούρος, Γιάννης Αγγουράς.
Πηνελόπη Τηγανέα, Κατερίνα Κονταργύρη, Αθανασία Αθανασοπούλου, Άρτεμις Πατικοπούλου, Ιωάννα Βέλμαχου, Ιωαννα Παπαιωάννου.
1 χλμ.
Παναγιώτης Χάππας, Κώστας Κοντόπουλος, Χρήστος Ράπτης, Δημήτρης Αγγουράς,Νίκος Ξενούλης, Χρήστος Τριβυζάς.
Όλγα Σκιαδοπούλου, Σήλια Λαπιώτη, Ευθυμία Σταθοπούλου, Αναστασία Χάππα, Βασιλική Λούκα, Σοφία Κονταξάκη.
500 μ.
Δημήτρης Σταματίου, Θανάσης Παπαμανωλόπουλος, Ορέστης Βλάσσης, Αλέξανδρος Σολωμάκος, Θανάσης Κοσιφολόγος, Αλκιβιάδης Κωνστάνταρος.
Εριέττα Παπαμανωλοπούλου, Σταυρούλα Λουκαρέα, Ειρήνη Σκιαδοπούλου, Έλενα Λιανού, Ευαγγελία Καντζιλιέρη, Μαρία Λύγουρη.
 
Τρέξιμο 5 χλμ.
Οι νικήτριες του αγώνα δρόμου ήταν κατά σειρά: Παναγιώτα Ασημακοπούλου, Ελένη Εξερζόγλου, Ελένη Μιχαλοπούλου, Σταυρούλα Νικολούδη, Μαρία Καραΐσκου, Κατερίνα Κυριακοπούλου.
Οι νικητές ήταν: Γαβριήλ Μακριδάκης, Ηλίας Νικολόπουλος, Δημήτρης Σταματίου, Δημήτρης Ρούτσης, Αλέξανδρος Μιχαλάκης, Δημήτρης Σταυρόπουλος.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις