Με ρεκόρ προσέλευσης οι εκλογές, αλλά και η πίτα του ΣΔΥΜ!

Πρώτη Δημοσίευση: 28/01/2018 11:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/01/2018 11:25
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΡΕΞ η Γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που περιλάμβανε τον οικονομικό απολογισμό του συλλόγου, τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς επίσης την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς.
Με συμμετοχή-ρεκόρ περισσότερων από 100 μελών αναδείχθηκε το νέο 9μελές συμβούλιο που θα συγκροτηθεί σύντομα σε Σώμα και αποτελείται από τους: Μιχαλάκη Γιώργο, Αλεξόπουλο Θύμιο, Μπένο Χρήστο, Ζάννη Αλέξη, Βαϊνά Βασιλική, Διαμαντόπουλο Θεόδωρο, Οικονομόπουλο Μιχάλη, Καλδή Άννα και Σιδερέα Βαγγέλη.
Αναπληρωματικοί οι Μιχαλόπουλος Κώστας, Μπούρας Στέλιος και Λαμπρινούδης Νίκος. Εκπρόσωπος στην ομοσπονδία εκλέχθηκε ο Αλέξης Ζάννης, ενώ την εξελεγκτική επιτροπή θα την αποτελούν οι Κακλίδης Κώστας, Κατάκος Θάνος και Ξυπόλυτος Στέλιος.
Εφορευτική επιτροπή ήταν η Αγγελική Τζαβάρα, Τάκης Κρόμπας, Θοδωρής Θάνος και Θοδωρής Τζανετάκης.
Η εκδήλωση της πίτας
Στην κοπή της πίτας που ακολούθησε μετά τη ΓΣ οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν οι Σταύρος Ζούζουλας, Θύμιος Αλεξόπουλος, Άννα Καλδή και πήραν δώρο από ένα ρολόι Casio, προσφορά του ΣΔΥΜ και του χρυσοχοΐου Μπαστακός.
Τέσσερις ακόμη τυχεροί αναδείχθηκαν από την λαχειοφόρο, με τους Μιχαλάκη, Γεωργανά, Κατάκο να κερδίζουν δωροεπιταγές για αθλητικά είδη από το Alma Sport, τον Γιώργο Θεοδοσάτο να παίρνει ένα δρομικό ρολόι με Gps, ενώ μετά από κλήρωση ο Κώστας Μπουλιάκης κέρδισε ένα χρυσό κόσμημα-γούρι προσφορά και πάλι του χρυσοχοΐου Μπαστακού Παναγιώτη.
-Φωτό και πληροφορίες: Παναγιώτης ΚαμπάςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις