Με το σταγονόμετρο το νερό στα σπίτια της Καρδαμύλης όλο τον Αύγουστο

Πρώτη Δημοσίευση: 22/08/2017 11:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/08/2017 11:16
Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης των σπιτιών τους καταγγέλλουν κάτοικοι του Δήμου Δυτικής Μάνης και συγκεκριμένα της Καρδαμύλης, σχεδόν όλο το μήνα Αύγουστο.
Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και παραθεριστές που διατηρούν εξοχικές κατοικίες εκεί, επικοινωνώντας μαζί μας ανέφεραν ότι από τις αρχές Αυγούστου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το νερό της ύδρευσης, καθημερινά, από το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ.
 
Διαμαρτυρίες
Ακόμα και χθες, όπως μας ανέφεραν, κι ενώ πλέον οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, η ροή του νερού στα σπίτια τους ήταν από ελάχιστη έως μηδενική. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι αυτό δε συμβαίνει στις τουριστικές μονάδες της περιοχής. Κι ενώ έχουν διαμαρτυρηθεί έντονα στο Δήμο πως έχει επιτρέψει τον περιορισμό της ροής του νερού στις κατοικίες για να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι τουριστικές μονάδες, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί.
Η περιοχή της Μάνης αντιμετωπίζει χρόνια τώρα πρόβλημα με το πόσιμο νερό τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που υπάρχει, όμως ήταν καθολικό. Και είναι η πρώτη φορά που γίνεται καταγγελία για «επιλεκτική» υδροδότηση περιοχής.
Καθώς χθες δε στάθηκε δυνατό να επικοινωνήσουμε με το δήμαρχο Δυτικής Μάνης, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε την άποψη υπευθύνου της περιοχής.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη
 



Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις