Με τρέλα και ροκ διάθεση η νέα παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 03/01/2019 08:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/01/2019 08:34
Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας με την παιδική παράσταση «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, σε σκηνοθεσία της Δέσποινας Δρεπανιά.
Το έργο θα παίζεται στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, με καθημερινές παραστάσεις στις 8.00 το βράδυ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρχει και μία ακόμα στις 12.00 το μεσημέρι.
Όπως είπαν οι άνθρωποι της Πειραματικής, πρόκειται για ένα παραμύθι αφιερωμένο στα παιδιά με ροκ μουσική. Μάλιστα, επιλέχθηκε να τραγουδήσουν τα παιδιά, με τη σκηνοθεσία να δίνει βάθος στην όλη ιστορία.
Όσο για τους μικρούς συντελεστές, δήλωσαν χαρούμενοι που συμμετέχουν σε αυτή την παράσταση, η οποία περνά τα δικά της μηνύματα μέσα από την τρέλα και τη σκανταλιά των καλικάντζαρων.
 
Σκηνοθεσία: Δέσποινα Δρεπανιά
Σκηνoγραφία - Επιμέλεια Κοστουμιών– Αφίσα: Βενετσάνος Μπαλόπουλος
Μουσική: Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας
Μεταγραφή, Ενορχήστρωση & Προγραμματισμός Μουσικής: Δημήτρης Αρσενόπουλος
Μουσική Διδασκαλία: Κατερίνα Πετρουλάκη
Φωτισμοί: Άγγελος  Δημητρακόπουλος
Φωτογραφίες: Νίκος Τζαβάρας
Ηχοληψία, Mastering: Δημήτρης Χαλντούπης
Sound Cave Studio
Βοηθός σκηνοθέτη: Φρόσω Ανδριώτη
Ηχητικές- Φωτιστικές εγκαταστάσεις: Χρήστος Συκάς
Εκτύπωση: Παν. Δημ. Δημόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε
 
Ο θίασος (με αλφαβητική σειρά):
Αγγουρά Ρουμπίνη, Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος, Αλεξανδροπούλου Ευτυχία, Βασιλειάδη Γιώτα, Βασιλοπούλου Νικολέτα, Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος, Δημητρακοπούλου Γεωργία,  Δίσκος Γιάννης, Δίσκου Εύα, Καλογερόπουλος Χρήστος, Καλύβας Έκτορας, Κανελλόπουλος Τάσος, Κασσάκου Κατερίνα, Κατσαρέας Μιχάλης, Κολοκοτρώνη Αλεξάνδρα-Δήμητρα, Κουτέλα Ιωάννα, Κουτέλας Σταύρος, Κουμανάκου Ευρυδίκη, Κουρή Αρίστη, Μαργέλη Ήλια, Μιτακίδη Γιολάντα, Νικολούδη Λέλα, Ντερβίση Σαβίνα, Πελεκούδα Νίκη, Πιερράκη Σταυρούλα,  Πρασσά Μικαέλα, Σαρρής Μάριος, Σαχλά Σταυρίνα, Τσίμπουρης Παναγιώτης, Φουντέα  Στέλλα.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις