Με 33 συμμετοχές και πλούσιο θέαμα ο 4ος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος χωμάτινου ράλι σήμερα και αύριο στο Σουληνάρι

Πρώτη Δημοσίευση: 09/09/2017 09:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/09/2017 09:17
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας ανεβάζει το επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας, με μια υψηλού επιπέδου και πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στο Δήμο Πύλου Νέστορος. Ο λόγος για το 32ο χωμάτινο ράλλι σπριντ Σουληναρίου που είναι ο 4ος «σταθμός» του Κυπέλλου Ελλάδος και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 33 πληρωμάτων. Ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Νίκος Μπαλόπουλος, έχοντας στο πλευρό τους τα μέλη Βενετία Παναγοπούλου και Σταυρούλα Κόκκαλη αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες και τη σημασία του αγωνιστικού διημέρου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία της Λέσχης, χθες το απόγευμα.
Ο κ. Πολυχρονόπουλος τόνισε αρχικά:
«Η Αγωνιστική Λέσχη της Καλαμάτας μετά από 5 χρόνια απραξίας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό έχει πάρει έναν αγώνα κυπέλλου Ελλάδος χώματος. Η διαδρομή έχει επιλεγεί στο Δήμου Πύλου Νέστορος, στο Σουληνάρι και είναι  11,5 χλμ. Ο αγώνας θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα τελειώσει στις 2.30 μετά το μεσημέρι. Οι συμμετοχές μας έκλεισαν στις 33 και είναι αρκετά καλές τηρουμένων των αναλογιών.
Καλούμε όλο τον κόσμο την Κυριακή το πρωί να βρίσκεται στην “ειδική” μας και στο βουνό πριν τις 8.30 το πρωί για να μπορέσει να διαλέξει το κατάλληλο σημείο και να απολαύσει το καλύτερο θέαμα και είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθεί πολύ, όπως συμβαίνει πάντα στις διοργανώσεις μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του αγώνα «Για να μπορέσουν να προσφέρουμε και να παρουσιάσουμε αυτόν τον αγωνα κάποιοι άνθρωποι βοήθησαν ηθικά, οικονομικά και υλικά. Θα πρέπει λοιπόν να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Δήμο Πύλου Νέστορος και την εταιρεία Ρύζια Ωμέγα-Κωνσταντακόπουλος που μας βοήθησαν για να στήσουμε τη διοργάνωση και να παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας επιβραβεύσει» κατέληξε ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος.
Με τη σειρά του το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος ενημέρωσης, Νίκος Μπαλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ «που βοηθούν τη νέα προσπάθεια της ΑΛΑΚ», υπογράμμισε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας πανελλήνιου επιπέδου, με μεγάλη εμβέλεια, εξαιρετικές συμμετοχές, πολύ δυνατά αυτοκίνητα και ονόματα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ειδική διαδρομή είναι εξαιρετική, πολύ καλά σχεδιασμένη και τεχνική και γρήγορη. Ο κόσμος που θα βρεθεί στην περιοχή του Σουληναρίου θα παρακολουθήσει πολύ ωραίο θέαμα.
Ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Πύλου στις 8.30 το βράδυ. Θα είναι ένα πολύ ωραίο event και θα αναδείξει και τις ομορφιές και την ιδιαίτερη περιοχή. Ο Δήμος Πύλου Νέστορος έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή αρωγός στην προσπάθεια μας και τον ευχαριστούμε, όπως και τον κ. Καφαντάρη προσωπικά.
Το κυρίως μενού είναι την Κυριακή από νωρίς το πρωί έως μετά μεσημέρι, ενώ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνουν οι απονομές στο Σουληνάρι. Ανάμεσα στις 33 συμμετοχές είναι περίπου 15 οι Μεσσήνιοι.
Περιμένουμε τους θεατές να βρεθούν κοντά τους και να βοηθήσουν με το χειροκρότημά τους όλους αγωνιζόμενους. Ως ΑΛΑΚ υποσχόμαστε διαρκή προσπάθεια, καλή οργάνωση και επιτυχημένο αγώνα. Τα καλύτερα έρχονται σταδιακά και θα το αποδεικνύουμε κάθε φορά» κατέληξε ο κ. Μπαλόπουλος, ενώ η κα Βενετία Παναγοπούλου και η κα Σταυρούλα Κόκκαλη ευχήθηκαν σε όλους ένα πάρα πολύ καλό αγώνα, με καλούς τερματισμούς σε όλα τα πληρώματα, διαβεβαιώνοντας για την καλή οργάνωση από πλευράς ΑΛΑΚ και προσκαλώντας τους θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα, στηρίζοντας τις προσπάθειες των πληρωμάτων της καλαματιανής Λέσχης, αλλά και όλων των οδηγών.
Χ.Ε.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις