Μια ακόμα σύγκρουση με υλικές ζημιές και τραυματισμό έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 23/06/2019 08:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/06/2019 08:46
Ιδιαίτερα «παραγωγική» σε τροχαία ατυχήματα και η διασταύρωση των οδών Ακρίτα και Βασιλέως Γεωργίου πρόσθεσε χθες το απόγευμα ένα ακόμα δυσάρεστο συμβάν στη μεγάλη μαύρη λίστα της Καλαμάτας.
Και το κράνος που φορούσε ο οδηγός της μεγάλου κυβισμού μηχανής ήταν ο κρίσιμος παράγοντας που απέτρεψε τα χειρότερα.
Ήταν περίπου στις 4 μ.μ. όταν το δίκυκλο που κινούνταν επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου προς ανατολικά συγκρούστηκε με ιχ αυτοκίνητο που ερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα επιχειρούσε να στρίψει προς την οδό Ακρίτα.
Τον οδηγό της μηχανής παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για εξετάσεις και νοσηλεία, ενώ συγκλονισμένη η άπειρη νεαρή οδηγός του λευκού όπελ και η συνοδηγός προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς της Τροχαίας τα αίτια του ατυχήματος, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο δικυκλιστής.
Σημειώνεται ότι το πράσινο φανάρι που δίνει προτεραιότητα στα δύο ρεύματα της Βασ. Γεωργίου συνοδεύουν πορτοκαλί βελάκια παραχώρησης προτεραιότητας σε όσους επιχειρούν να στρίψουν είτε προς την Ακρίτα, είτε προς την οδό Παλαιολόγου.
Χ.Ε.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις