Μια ακόμη υπέροχη δράση της ΝΑΡΤΟΥΡΑ έφτασε στο τέλος της με απόλυτη επιτυχία

Πρώτη Δημοσίευση: 24/01/2018 18:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/01/2018 18:11
Με μια όμορφη παρέα που ξεκίνησε από τη Δυτική Μάνη (Ρίγκλια, Άγιος Νικόλαος, Στούπα, Νεοχώρι, Εξωχώρι, Καρδαμύλη, Κάμπος) με σκοπό να δει θέατρο, το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη και Φύση "ΝΑΡΤΟΥΡΑ" μοιράστηκε όμορφες στιγμές, γεμάτες κέφι και γνώση.
Η ιδρύτρια και πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου για την Τέχνη και Φύση "ΝΑΡΤΟΥΡΑ", Βασιλική Κατέρη και η γραμματέας του Σωματείου, Μαρία Θεοδωρακέα, είχαν αναλάβει το συντονισμό της. Στο φουαγιέ της Κεντρικής Σκηνής εκπρόσωπος και συντονίστρια κατά την αναμονή του πούλμαν ήταν το μέλος του Δ.Σ. και έφορος Τμήματος Φωτογραφίας, Άννα Ραπτέα.
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου τους προς Καλαμάτα, υπήρξε ενημέρωση για το τι πρόκειται να δουν, για το συγγραφέα του έργου Δ. Κ. Μισιτζή, τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που γράφτηκε το έργο το 1870, ενώ ενημέρωσαν για τη φιλοσοφία και τους σκοπούς του Πολιτιστικού Σωματείου, για τις αμέσως επόμενες δράσεις του, αντάλλαξαν απόψεις, γελάσανε... το χαρήκανε!
Πλήρως, λοιπόν, ενημερωμένοι και με την καλή διάθεση στο ζενίθ, συνάντησαν και τα υπόλοιπα άτομα που τους περίμεναν στο φουαγιέ της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμάτας. Συνολικά παρακολούθησαν την παράσταση 63 άτομα ΝΑΡΤΟΥΡΑ.
Το δε σχόλιο της Δέσποινας Καπιτσίνου, μαθήτριας στη Β' Λυκείου Καρδαμύλης, που άφησε στην ενότητα "Κριτικές" στη σελίδα nARTura του FB, τα λέει όλα: «Σας ευχαριστώ πολύ για τη χθεσινή βραδιά, ήταν απίστευτη, η παράσταση, πολλά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και τη συνεργασία... όλα ήταν τέλεια, ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζετε, ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία και η πρώτη φορά που είδα θέατρο".
Δοθείσης της ευκαιρίας το Δ.Σ. του Πολιτιστικό Σωματείου "ΝΑΡΤΟΥΡΑ" ευχαριστεί όλους εκείνους που συμμετείχαν στη δράση του, και κυρίως για τη συνέπειά τους στο ραντεβού τους κατά την επιβίβαση από και προς τη Μάνη!  Τους ευχαριστεί, επίσης, για την άψογη στάση και το σεβασμό τους -από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο- κατά τη διάρκεια της παράστασης και που αποτέλεσαν υποδειγματικούς θεατές θεάτρου, έτσι όπως ακριβώς θα πρέπει και είναι αυτονόητο να είναι τέτοιου είδους θεατές... χωρίς κινητά, τσιπς, γαριδάκια, συνομιλίες κ.λπ.! Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις