Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στην Καρδαμύλη

Πρώτη Δημοσίευση: 01/02/2019 19:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/02/2019 19:49
Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκδήλωση στην Καρδαμύλη, την οποία διοργάνωσαν το Γυμνάσιο, η Μητρόπολη Μάνης, ο Δήμος Δυτικής Μάνης, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, με σκοπό να τιμήσουν τους Τρεις Ιεράρχες, ενώ την παρακολούθησαν πάνω από 100 μαθητές.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος, που μίλησε στους μαθητές για τους τρεις Ιεράρχες, ενώ έψαλλαν και τραγούδησαν οι συμμετέχοντες στο Σεμινάριο Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ιεράς Μητρόπολης Μάνης (υπεύθυνοι: π. Ιώβ Κουμούτσης από το παράρτημα Γυθείου και Κυριάκος Κισκηρέας από το παράρτημα Στούπας).
Επίσης, κείμενα διάβασαν οι μαθητές από το Κατηχητικό Σχολείο Ενορίας Αγίας Τριάδος Στούπας, με υπεύθυνη την κα Ρεβέκκα Μπεσμπέα. Μαθητές από το Γυμνάσιο Καρδαμύλης παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα και χόρεψαν, ενώ τη χορευτική ομάδα καθοδήγησε ο διευθυντής Θωμάς Παλάντζας και τα θεατρικά δίδαξαν οι καθηγήτριες Αθανασία Καλομπράτσου και Μαρία Μπαρδοπούλου.
Τα κείμενα συνέταξε ο Κυριάκος Κισκηρέας, ενώ παρούσα ήταν και η Φιλαρμονική του Δήμου Δυτικής Μάνης, την οποία διηύθυνε ο αρχιμουσικός Αναστάσιος Δράμπαλης
Π.Μπ.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις