Μικρή συμμετοχή στην παρουσίαση του τουριστικού οδηγού του Δήμου Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 15/03/2017 21:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/03/2017 21:34
Κανέναν από τους διοργανωτές στη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας δεν πρέπει να ικανοποίησε η συμμετοχή κοινού, και δη ανθρώπων της λεγόμενης τουριστικής βιομηχανίας, στην επίσημη παρουσίαση του τουριστικού οδηγού την Κυριακή το πρωί στον κινηματογράφο Δαναό στην Αθήνα.
Τα περισσότερα καθίσματα της «πλατείας» ήταν άδεια, σε πλήρη αναντιστοιχία με τη γεμάτη ομορφιές, ιστορία και πολιτισμό Τριφυλία. Πού οφείλεται η μικρή συμμετοχή είναι κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί και εξακριβωθεί από τους διοργανωτές, ώστε σε επόμενη ανοιχτή εκδήλωση του Δήμου που στοχεύει στην προβολή της Τριφυλίας, την προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού, να υπάρχει – τουλάχιστον – αρκούντως ικανοποιητική συμμετοχή!
Καλά ήταν και τα 82 δευτερόλεπτα προβολής στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ωστόσο για να αναπτυχθεί τουριστικά η Τριφυλία απαιτούνται να γίνουν προηγουμένως πάρα πολλά και, βεβαίως, χρειάζονται πολύ περισσότερα λεπτά της ώρας, και ώρες ολόκληρες ακόμα, σε τηλεοπτικούς σταθμούς!
Η.Γ.


Σχόλια

Ο δήμος Τριφυλίας δυστυχώς καταρρέει. Έχουν οξυνθεί τα χρόνια προβλήματα, επιπλέον προστίθενται νέα και οι ιθύνοντες δημιουργούν κι άλλα. Σχετικά με την παρουσίαση, τι να πει κανείς; Χάλια μαύρα, για γέλια, οι μισοί από τους παρεβρισκομενους ήταν περαστικοί κοινώς περίεργοι των Αθηνών, συνταξιούχοι που κυκλοφορουν στους δρομους της χαβουζοπολης σαν ζόμπι και οι άλλοι είδαν μπουφέ και μπήκαν. Είναι γνωστή και φανερή η ασχετοσύνη του Δημαρχιακου Συμβουλίου αλλά αυτοί δεν κράτησαν τα πρόσχηματα. Ούτε οι ξενοδόχοι Τριφυλίας δεν πήγαν, πλην του Κωνσταντακόπουλου. Σε ιστοσελίδα της Τριφυλίας αναφερθει ότι ενοικιάστηκε για την παρουσίαση πιάνο με κόστος 1000 ευρώ καθώς υπήρχε διαθέσιμος μπουφές για 250 άτομα, κόστους 2500 ευρώ. Δουλίτσες καλές, παστρικιές και αθόρυβες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις