Μουσικό αφιέρωμα στο μεγάλο καλλιτέχνη Λέοναρντ Κοέν στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 22/09/2019 09:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/09/2019 09:01
Μουσικό αφιέρωμα στο μεγάλο καλλιτέχνη Λέοναρντ Κοέν, μια ζωντανή μουσική σύμπραξη από τρεις νέες τραγουδίστριες με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών, θα γίνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας, από το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας».
Η Νalyssa Green (Βιολέτα Σαραφιανού) με την αισθαντική της φωνή, η Sugahspank! (Γεωργία Καλαφάτη) με τη βαθιά εκφραστική φωνή και η Lou is (Λουίζα Σοφιανοπούλου) με την καλλιεργημένη και ευέλικτη φωνή, τρεις νέες τραγουδίστριες με πολύ διαφορετικές διαδρομές αλλά με κοινή ανάγκη την αναζήτηση και κοινό χαρακτηριστικό την τόλμη, θα προσεγγίσουν τραγούδια που έχει σφραγίσει ο ίδιος με την τόσο χαρακτηριστική βαθιά, αισθαντική φωνή του.
Πλαισιωμένες από το βιρτουόζο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο, το μαέστρο Γιώργο Δελλή στα πλήκτρα και το λακωνικά μελωδικό Άδωνι Γουλιέλμο στην κιθάρα, θα μας ταξιδέψουν στο θαυμαστό σύμπαν του ποιητή, μουσικού, δασκάλου, μαθητή, του μοναδικού Leonard Cohen. Ένας καλλιτέχνης που μοιράστηκε τις σκέψεις και την αγάπη του για τη ζωή, την ανθρώπινη φύση με τις αδυναμίες της μέσα από απλές μελωδίες και μια «θεία» φωνή, ενώ το χιούμορ και η μελαγχολία, το ταξίδι και ο προορισμός, το σώμα και το πνεύμα συνυπάρχουν αρμονικά στο έργο του.
Πώληση εισιτηρίων από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις