Μπέζος: Απαράδεκτο γεγονός για τη δημοκρατία η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής

Πρώτη Δημοσίευση: 09/04/2013 13:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/04/2013 16:32
«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε το γεγονός των «ελέγχων» της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Μπέζος, μιλώντας πριν λίγο στην ΕΡΑ Καλαμάτας. Ο κ. Μπέζος τόνισε πως ήδη για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το αρμόδιο Υπουργείο και προσέθεσε πως: «σε καμία περίπτωση και με οποιοδήποτε κίνητρο κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τα θεσμοθετημένα όργανα μιας δημοκρατικής πολιτείας» τόνισε ο κ. Μπέζος.

Πηγή: ert.gr


Αργότερα εκδόθηκε και Δελτίο Τύπου από την διοίκηση του  Νοσοκομείου της Καλαμάτας 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή απαράδεκτη έφοδο κλιμακίου μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής με επικεφαλή τον Βουλευτή Μεσσηνίας κ.Δ.Κουκούτση στους χώρους του Νοσοκομείου Καλαμάτας, σε ρόλο ελεγκτή και επιθεωρητή τυχόν κρουσμάτων «μαύρης» και αδήλωτης εργασίας από αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θέλει να εκφράσει την βαθιά της αντίθεση για την αυθαίρετη και ανεπίτρεπτη ανωτέρω ενέργεια.
Τέτοιου είδους πρακτικές που έρχονται να υποκαταστήσουν την θεσμοθετημένη λειτουργία των αρμόδιων αρχών δεν έχουν θέση στην Δημοκρατικώς Συντεταγμένη Πολιτεία μας.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας καθημερινά παρακολουθεί, ελέγχει, εποπτεύει και συνεργάζεται με όλα τα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας που εμπλέκονται στο θέμα (ΙΚΑ, ΣΕΠΕ, Αστυνομία, Εισαγγελία, Σωματείο των Αποκλειστικών Νοσοκόμων)Δείτε εδώ τι έγινε χθες μέσα στο ΝοσοκομείοΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις