Μπούκαρε σε σπίτι στο Λιμενάρι, αλλά τράπηκε σε άτακτη φυγή…

Πρώτη Δημοσίευση: 13/09/2017 09:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/09/2017 09:40
Μεγάλη έκπληξη δέχτηκε χθες τα ξημερώματα ένα ζευγάρι στο Λιμενάρι Φιλιατρών, όταν άγνωστος μπούκαρε σε σπίτι τους, αλλά αναγκάστηκε όμως να τραπεί σε άτακτη φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatranews, ο άγνωστος μπήκε από την πόρτα, αφού με ειδικό μηχάνημα έσπασε τον αφαλό της κλειδαριάς, και εισήλθε στο εσωτερικό του σπιτιού την ώρα που ο σύζυγος κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα και η σύζυγός του -είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης- στον καναπέ μαζί με το μικρό παιδί της. Για καλή τύχη του ζευγαριού την ώρα εκείνη ο σύζυγος ξύπνησε για να πιει νερό και ήρθε αντιμέτωπος με τον άγνωστο άνδρα τον οποίο περιγράφει λευκό με μαύρο μπλουζάκι και μαύρο καπέλο.
Ο τελευταίος αντιλαμβανόμενος ότι έγινε τσακωτός και πριν προλάβει ο ιδιοκτήτης να αντιδράσει, καθώς ήταν και από τον ύπνο του, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις