Μ. Οικονομάκου: «Οι δυο υποψήφιοι να παρουσιάσουν από τώρα τις προτάσεις τους συνεργασίας με συνδυασμούς και πρόσωπα»

Πρώτη Δημοσίευση: 29/05/2019 19:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/05/2019 19:28
Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του α’ γύρου και το σκηνικό που διαμορφώνεται εν όψει της 2ης Κυριακής εξέδωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα Ξεκινάμε» Μαρία Οικονομάκου.
Αναφέρει αναλυτικά: 
«Ο συνδυασμός μας «Καλαμάτα , Ξεκινάμε» και  εγώ  προσωπικά , απευθύνουμε τις  πιο θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα επιτελέσουμε στο ακέραιο το θεσμικό μας  καθήκον , ασκώντας το ρόλο που μας αναλογεί , με  διακριτό και υπεύθυνο τρόπο. Την προσεχή Κυριακή δεν θα κληθούμε να εκλέξουμε μόνο το νέο Δήμαρχο Καλαμάτας. Θα κληθούμε κυρίως να ψηφίσουμε ποιο πρόγραμμα συνεργασιών και συγκλίσεων , θα οδηγήσει σε σχηματισμό πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο , γιατί  μόνο έτσι  είναι δυνατό να κυβερνηθεί ο Δήμος σε όλη τη διάρκεια της νέας θητείας. Αν οι συγκλίσεις επιδιωχθούν μετά τις εκλογές και στην ευκαιριακή βάση συζήτησης κάθε πρότασης του νέου Δημάρχου , τότε είναι βέβαιο ότι αυτός θα είναι απλώς διακοσμητικός και ο Δήμος θα περιπέσει σε κατάσταση αναπηρίας. Ανήκει λοιπόν  στην πρωτοβουλία των δύο υποψηφίων να παρουσιάσουν από τώρα και δημόσια τις προτάσεις τους συνεργασίας με συνδυασμούς και πρόσωπα , ώστε να έχει ο δημότης πλήρη εικόνα για την αυριανή ημέρα του Δήμου μας και άρα γνώση και ευθύνη επιλογής .
 
                                                                                   Μαρία Ηλ. Οικονομάκου»Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις