Νέα αστυνομική επιχείρηση με 24 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 13/07/2018 11:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/07/2018 11:56
Σε 24 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα προχώρησαν την Τετάρτη οι αστυνομικές υπηρεσίες. Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και κατά τη διάρκειά της έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 981 άτομα, εκ των οποίων τα 761 ήταν Έλληνες και  220 αλλοδαποί, καθώς και σε 801 οχήματα.
Προσήχθησαν 159 άτομα, από τα οποία 100 ήταν ημεδαποί και 59 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 96.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 346 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 5 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και μία παράβαση της νομοθεσίας περί κοινόχρηστων χώρων.
 
Μεσσηνία
Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 24 άτομα και συγκεκριμένα:
-Δύο Έλληνες για ναρκωτικά. Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνελήφθη στην περιοχή της μαρίνας Καλαμάτας ένας 32χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 1,6 γραμμ. Επίσης, στην ίδια περιοχή συνελήφθη ένας 33χρονος, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του χασίς αναμεμειγμένο με καπνό, βάρους 1,9 γραμμ.
-Δύο Έλληνες, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
-Ένας Έλληνας για παράβαση της νομοθεσίας για τον αιγιαλό
-Επτά Έλληνες και 3  αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-Εννέα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις