Νέα Πελοπόννησος: «Ακραίος λαϊκιστής ο Νίκας κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα»

Πρώτη Δημοσίευση: 21/09/2019 20:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/09/2019 20:05
«Κηδεία με ξένα κόλλυβα κάνει ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος άφησε το λαϊκισμό του στην άκρη, και αρχίζει να εντάσσει μία προς μία όλες τις πράξεις που ωρίμασε η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος».
Και εξηγεί: «Μάλιστα, αυτές οι πράξεις θα είχαν προχωρήσει προ τριμήνου, αν ο “δημοκράτης” κ. Νίκας δεν είχε ασκήσει πιέσεις στη Διαχειριστική Αρχή προκειμένου να κατεβάσουν όλοι τα μολύβια, για να έχει ο ίδιος την “τιμή” να βάλει τη δική του υπογραφή σε έργα που ήταν έτοιμα από καιρό. Ο λόγος για την πίστωση των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ που εκχωρήθηκαν στη Διαχειριστική Αρχή του υπουργείου Ανάπτυξης από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ενταχθούν ακόμη περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις από τις ήδη ενταγμένες, αφού είχε προηγηθεί η εκχώρηση άλλων 7 εκατομμυρίων ευρώ με υπογραφή Τατούλη. Οι συνεννοήσεις με το υπουργείο Ανάπτυξης είχαν ολοκληρωθεί προ καιρού, προκειμένου να ωφεληθούν περισσότερες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου, στη λογική ότι υπήρχαν πολλοί επενδυτικοί φάκελοι που είχαν αξιολογηθεί με πάνω από 9 βαθμολογία και είχαν μείνει εκτός.
Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας ακραίος λαϊκιστής, δειλός και εμπαθής. Μέχρι πρότινος έλεγε ότι δεν είχε γίνει τίποτα στην Πελοπόννησο. Σήμερα κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα. Την αγάπη και τη στήριξή του στην επιχειρηματικότητα την αποδεικνύει το απόλυτο μηδέν που άφησε παρακαταθήκη στο Δήμο Καλαμάτας: ούτε μια επένδυση!».
 
       Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις